Skip to content

Disneyland a lansat o experienta exclusivista de 100.000 de euro. Toate cele 12 parcuri tematice pot fi vizitate cu un avion privat in 24 de zile. Include 6 tari, 31 de situri istorice si cele mai luxoase restaurante si hoteluri din lume.

Noul tur propus de Disneyland le ofera fanilor universului Disney ocazia de a trai experiente inedite prin care vor vizita toate cele 12 parcuri tematice din lume cu un avion privat. Intreaga calatorie este gandita sub forma unei experiente dedicate consumatorilor de servicii de lux supreme, dureaza 24 de zile si include tururi speciale prin cele mai cunoscute obiective ale lumii, incepand cu Taj Mahal, Sfinxul si Piramidele din Giza sau Turnul Eiffel. 

Pe langa vizitarea celor mai importante minunii ale lumii, intreaga calatorie include activitati VIP la toate obiectivele Disney, tururi exclusive si servicii de cea mai buna calitate. In total, calatori include 68 de mese.

Calatoria a fost planuita de Adventures by Disney, compania de calatorie a companiei de divertisment. Pasionatii Disney vor putea vedea 31 de situri istorice din intreaga lume, vor fi cazati in cele mai luxoase hoteluri si se vor bucura de 68 de mese. Vor fi transportati cu avionul privat Boeing 757 al companiei Icelandair care va fi adaptat tematic si va include servicii care sa asigure un confort maxim pasagerilor. 

Activitatile incluse in program au fost gandite pentru a fi interactive si vor include si o componenta educationala, alaturi de tururi ghidate de experti locali care vor impartasi povesti si legende vernaculare.

Experienta incepe in Los Angeles si continua cu Japonia, India, Egipt si Franta. Dupa Europa, turul se incheie in parcul Disney World din Orlando, Florida.

Parcurile Disney care vor fi vizitate in cadrul turului sunt din orasele Anaheim, Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Paris si Orlando. Pe langa acestea, in tur sunt incluse si orase din India si Egipt unde vor fi vizitate atractii spectaculoase. 

Desi intreaga aventura a fost gandita pentru a impresiona fanii universului Disney, intregul pachet ajunge la un pret de aproximativ 104.000 de euro de persoana daca rezervarea se face pentru 2 oameni. Pentru cei care vor sa calatoreasca singuri se mai adauga o suma de 10.400 de euro pretului initial. Include cazari la cele mai luxoase hoteluri din lume – inclusiv in hotelurile parcurilor Disney – si rezervari la restaurante, baruri si experiente de cea mai buna calitate.

Turul va incepe in 2023 si este descris de catre compania Disney drept o experienta unica in viata, dedicata persoanelor de toate varstele.

Prima experienta ”Disney Parks Around The World” va avea 75 de locuri disponibile si incepe in 9 iulie 2023 si se va finaliza pe 1 august.  Mai multe detalii despre itinerariu veti gasi aici.

Biletele se vor pune in vanzare in stadii diferite. Primii care vor avea acces la aceasta experienta vor fi participantii de la tururile anterioare, urmati mai apoi de membrii comunitatii rezidentiale Golden Oak – despre care puteti citi mai jos – si in cele din urma de publicul larg. 

Citește în continuare