Skip to content

„Divide Tour”, turneul lui Ed Sheeran care a inclus si Romania, devine cel mai mare turneu au tuturor timpurilor

Publicatia Pollstar a confirmat ca turneul lui Ed Sheeran, DIVIDE TOUR, a devenit cel mai mare turneu al tuturor timpurilor

Aflat aproape de finalul turneului sau international, Ed Sheeran a stabilit vineri, 2 august 2019, un nou record. Dupa reprezentatia de la Hanovra, Germania, “Divide Tour” a devenit “cel mai mare turneu al tuturor timpurilor”, depasind  performanta celor de la U2, inregistrata in 2011 cu turneul 360°.

“Divide Tour” a stabilit deja incasari de 737.7 milioane de dolari, comparativ cu cele 735.4 milioane de dolari ale turneului 360°. In plus, Ed Sheeran si-a inceput turneul pe 16 martie 2017 si il va incheia pe 26 august 2019, ceea ce inseamna 893 de zile de turneu, comparativ cu cele 760 de zile de turneu inregistrate de U2.

ED SHEERAN a concertat in Romania pe 3 iulie, in fata a 46.000 de fani prezenti pe ARENA NATIONALA

Pasiunea pe care Ed Sheeran o pune  in piesele si in showurile sale s-a simtit si la Bucuresti, pe 3 iulie 2019, atunci cand artistul a concertat pe Arena Nationala in fata a 46.000 de fani. In deschidere, au cantat Zara Larsson si James Bay, iar Ed Sheeran a fost “acompaniat”, ca de obicei, numai de chitarele sale si de pedala de loop, atmosfera fiind una impresionanta.

La ora 21:00 fix, artistul a urcat pe scena si a deschis concertul cu “Castle on the Hill”. Din playlist nu au lipsit piese de pe albumul “Divide”, lansat in 2017, dar si hituri precum “I See Fire”, “Thinking Out Loud”, “Perfect” si “Shape of You”.

“NO.6 COLLABORATIONS PROJECT”, cel mai recent album Ed Sheeran, ii contureaza o imagine de artist dinamic, fluent in Hip Hop, R&B si Dance

In 2011, cu doar cateva luni inainte de a cunoaste succesul peste tot in lume, Sheeran iesea pe piata muzicala cu “No.5 Collaborations Project”, o serie de colaborari cu artisti din Marea Britanie. La 8 ani distanta, artistul a lansat “NO.6 COLLABORATIONS PROJECT”, un material care include colaborari cu Eminem, 50 Cent,Travis Scott, Camila Cabello, Bruno Mars, Justin Bieber (cu piesa “I Don’t Care”), Cardi B, Stormzy si altii.

Scopul albumului este acela de a-i contura lui Sheeran un portret de artist pop dinamic, fluent in Hip Hop, R&B si Dance. Materialul are o fluenta aparte, care vine din crearea unui fir narativ ce povesteste despre anxietatea sociala pe care a dezvoltat-o Sheeran in urma celebritatii si despre singurul sau antidot, iubirea pentru sotia sa, Cherry.

Citește în continuare