Skip to content

Dj Project si Deepside Deejays in Le Gaga

Absolut Surprise Party e evenimentul cu care ne asteapta Le Gaga joi, 8 septembrie 2011. Atmosfera va fi asigurata de prezenta a doua nume tari din industria muzicala romaneasca DJ Project si Deepside Deejays.

Cu o denumire reprezentativa pentru o petrecere perfecta, “Absolut Surprise Party” se anunta a fi un eveniment realizat intru totul la modul “absolut” – de la cele mai diversificate hituri, momente surpriza si pana la invitatii speciali, care vor crea atmosfera ideala pentru o noapte intreaga de distractie. 
 
Doua dintre cele mai de cunoscute formatii romanesti, DJ Project si Deepside Deejays, vor sustine prestatii live, cu piese al caror succes le-a adus ocuparea primelor locuri atat in topurile romanesti, cat si in cele internationale: “Mi-e dor de noi”, “Regrete”, “Never be alone”, “Hold you” si multe altele.

Mai sus ati putut vedea un videoclip al celor de la Deepside Deejays, va mai reamintesc si de cel mai recent videoclip lansat de DJ Project & Giulia – Mi-e dor de noi.
 
Intrarea va fi gratuita la evenimentul de joi, 8 septembrie 2011 din Le Gaga, “Absolut Surprise Party” cu DJ Project si Deepside Deejays. Pentru mai multe detalii si rezervari aveti la dispozitie numerele de telefon: 40 727 534 242 si 40 729 534 242.

Citește în continuare