Skip to content

(video) Primul teaser al documentarului despre viata lui Janet Jackson a aparut deja. Mariah Carey, Missy Elliot, Michael Jackson, Tupac Shakur vorbesc despre activitatea acesteia

Documentarul a fost gandit cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la lansarea primului album a lui Janet Jackson, care va aparea in ianuarie 2022, dupa cum a anuntat vedeta pe retelele de social media.

Intitulat „JANET”, documentarul este regizat de Ben Hirsch, iar din echipa de productie fac parte Randy Jackson, Rick Murray, Brie Miranda Bryant, dar si Janet Jackson. Filmarile pentru „JANET” sunt in desfasurare de cinci ani, iar acum a aparut primul teaser.

Teaserul incepe hit-ul cantaretei din 1986 „Control”, si ofera o privire asupra unor imagini din copilaria ei, care ii prezinta pe unii dintre membrii familiei – inclusiv pe fratele sau Michael Jackson si pe tatal, Joe Jackson.

Documenarul urmareste povestea de viata a artistei si evenimente importante, precum moartea din 2018 a tatalui sau, Joseph, dar si despre moartea fratelui sau, Michael Jackson. „JANET” va detalia, de asemenea, cele mai impresionante momente din viata ei, inclusiv aparitia din 2003 de la Super Bowl, cand si-a expus din greseala un san, starnind o serie de controverse, de care partenerul de scena Justin Timberlake s-a dezis, ea fiind cea care a suportat toate criticile si a carei cariera a avut de suferit. Totodata, vor fi mentiuni si despre dorinta artistei de a fi mama, lucru care s-a intamplat abia la implinirea varstei de 50 de ani.

Documentarul va fi impartit in doua parti pentru a cuprinde intreaga perioada artistica a vedetei, iar publicul ii va putea vedea in acest film si pe Mariah Carey, Missy Elliot, Michael Jackson, Tupac Shakur care impartasesc momente si intamplari cu Janet Jackson.

Janet Jackson se afla in topul celor mai bine platiti artisti ai tuturor timpurilor, avand in palmares peste 160 de milioane de albume vandute la nivel international.

De curand, albumul „Control” al artistei a implinit 35 de ani de la lansare, care a ajuns din nou in topurile americane. Acesta este al treilea album de studio al lui Jackson, care a ramas 91 de saptamani in topul R&B al Billboard si clasamentul albumelor hip-hop, ajungand No 1 pentru prima data in 19 aprilie 1986. 

De asemenea, pentru aniversarea artistei de 55 de ani, aceasta a decis sa scoata la licitatie o serie de obiecte care i-au apartinut, pentru a sustine organizatia caritabila Compassion International. Licitatia a avut loc intre 14-16 mai la Julien’s Auctions si a continut, printre altele, rochia ei de mireasa, jacheta si manusile purtate de ea in turneu „Rhythm Nation” si costumele din videoclipurile „That’s the Way Love Goes” si „Alright”.

Citește în continuare