Skip to content

Doddy feat. Marcel Pavel – Fara sa stii (videoclip nou)

Dupa ce in toamna a lansat De la zero – primul sau video album, Doddy revine cu un nou single si o colaborare inedita: Marcel Pavel. Piesa Fara sa stii a fost creata in studioul Epic Entertainment de catre Doddy si Peter Zaad, iar regia videoclipului ii apartine lui Richard Stan.

 

”Fara sa stii s-a nascut din dorinta mea de a face ceva unic! De ceva timp ma tot gandeam cum ar suna o melodie in stilul meu, dar in colaborare cu un artist care are un stil total diferit. Asa am ajuns la combinatia intre hip-pop si clasic. Neintelegand de ce nu a incercat nimeni aceasta combinatie, am ales un tenor, dar nu orice tenor: pe Marcel Pavel. Pentru mine, el reprezinta cea mai mare voce romaneasca a muzicii clasice si, sincer, dupa ce i-am facut propunerea, m-am asteptat la un refuz politicos din partea lui. Am ramas socat de acceptul lui, placerea si compatibilitatea din acest proiect. Nu in ultimul rand, as vrea sa-i multumesc lui Richard Stan, nu doar pentru faptul ca e regizorul si partenerul meu in lupta aceasta cu industria muzicala, ci si pentru faptul ca are mereu incredere in mintea mea bolnava muzical, afirma Doddy.

Despre implicarea in acest proiect, Marcel Pavel spune: ”Am fost contactat, intr-o zi, de catre Richard Stan – regizorul si co-producatorul acestui proiect muzical – care mi-a propus sa inregistrez o piesa alaturi de un artist hip-pop. Dupa ce am ascultat piesa, in sinea mea am stiut ca acest stil muzical era putin atipic pentru mine! Cu toate acestea, eram curios cine a compus-o si cine va canta partea de rap, stiind sigur ca eu nu am sa fac acest lucru. Raspunsul l-am primit, imi amintesc, chiar de la compozitorul piesei: ”Eu sunt Doddy, cel care va canta alaturi de dumneavoastra. Am ramas putin surprins de comportamentul sau si stilul exprimare, pentru ca ma asteptam sa intalnesc un tip rebel si plin de sine. Dar, din contra, am intalnit in persoana lui Doddy un om plin de bun simt si respect! Am acceptat pe loc aceasta colaborare, pe care o consider, de ce nu, o provocare pentru mine! Sper ca piesa Fara sa stii sa fie pe gustul publicului larg!”

Fulvia Folosea, Silviu Mircescu si George Burcea au ”jucat” fantastic rolurile din videoclip. Pe primii doi ii puteti vedea in marile productii ale Teatrului National din Bucuresti, iar pe George il puteti urmari in cateva filme produse atat in Romania, cat si international.

”Proiectul a fost unul intre prieteni. Sunt onorat ca am colaborat cu Marcel Pavel – un artist grandios si un nou prieten de calitate. De aceasta data m-am implicat mai mult decat regizoral si am produs, impreuna cu Doddy, intreg proiectul.

Pe Doddy l-am ascultat si cu albumul sau De la zero, dar de-a lungul timpului a bifat colaborari cu Nicole Cherry la Rezervat, cu Oana Radu la Stai sau cu Karmen la O balada.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

 

 

Citește în continuare