Skip to content

Cu DRESSINGZ, locul unde vinzi si cumperi haine si accesorii premium pre-owned, faci fapte bune de Sarbatori.  Platforma destinata modei premium sustenabile doneaza catre Crucea Rosie pentru fiecare obiect achizionat

Craciunul acesta, DRESSINGZ, platforma online care isi propune sa creeze o comunitate de iubitori de moda sustenabila, care vand si cumpara haine si accesorii premium pre-owned din garderobele personale, are cadouri targetate si personalizate.

In plus in aceste zile, include fiecare membru al comunitatii in cercul faptelor bune.

In luna decembrie, DRESSINGZ va dona cate un articol de imbracaminte catre Bine Boutique/ Crucea Rosie Romana, pentru fiecare produs achizitionat pe dressingz.com.

Si daca sunteti in cautarea unui dar special si prietenos cu natura, DRESSINGZ va invita sa urmariti propunerile de cadouri publicate zilnic, in luna decembrie, pe paginile de social media, in Dressingz Advent Collection. In afara de discounturile permanente de care va bucurati pe Dressingz, produsele pre-owned avand preturi cu pana la 80% mai mici fata de pretul de magazine, ofertele din Advent Calendar vin cu discounturi suplimentare, valabile doar 24 de ore. Fiti pe faza, urmareste story-urile Dressingz toata luna decembrie.

“DRESSINGZ s-a nascut din grija pentru planeta si dragoste pentru moda si oameni. Ne straduim sa ne surprindem clientii cu nenumarate motive de bucurie, drept multumire ca au ales moda circulara si platforma DRESSINGZ. In prag de sarbatori, nu exista bucurie mai mare decat aceea de a darui, de aceea ne-am propus sa impartasim din spiritul Craciunului cu cei care au mai mare nevoie, avandu-i “complici” chiar pe utilizatorii nostri. Le multumim partenerilor de la Bine Boutique/ Crucea Rosie Romana pentru bunavointa si dedicarea cu care au facut ca acest proiect sa se intample,” spune Romina Tazlaoanu, co-fondator DRESSINGZ.

Citește în continuare