Skip to content

Dua Lipa s-a inspirat din „Titanic” pentru videoclipul „We’re good”. Costumele purtate sunt din „The Great Gatsby” al lui Baz Luhrmann.

La aproape un an de la lansarea albumului „Future Nostalgia” din martie 2020, Dua Lipa se pregateste de relansarea materialului sub forma „The Moonlight Edition” cu patru melodii noi.

„We’re Good” este una dintre cele patru melodii noi ale artistei si a fost lansat cu un videoclip inspirat de filmul „Titanic” in care Dua Lipa canta pe vasul care se scufunda.

Povestea videoclipului regizat de Vania Heymann si Gal Muggia are ca protagonist un homar captiv intr-un acvariu pe Titanic, vasul scufundat in 1912 care a inspirat unul dintre cele mai vizionate filme din istoria cinematografiei.

Dua Lipa isi continua seria de videoclipuri cu referinte nostalgice ale anilor ’80 si ’90 prin „We’re Good”. Rolul jucat de ea este cel al unei cantarete angajate sa distreze calatorii de pe Titanic. Pe parcursul videoclipului ii canta homarului care urma sa fie gatit iar la final, cand nava se scufunda, fiecare evadeaza in felul lui.

In noul videoclip, artista poarta doua rochii Prada care au fost create pentru filmul „The Great Gatsby” regizat de Baz Luhrmann.

Dupa cateva videoclipuri in care a inclus referinte dedicate publicului adolescentin, Dua Lipa se indreapta spre o zona mai rafinata cu referinte artistice detaliate. Vizualul este deschis cu imaginea tabloului Rococo „Rapirea Europei” creat de Noel-Nicolas Coypel in 1726-1727 si continua cu costume de film inspirate din perioada anilor ’20.

Stilistul artistei a lucrat indeaproape cu Prada pentru a imprumuta piese din arhiva casei de moda. O parte dintre acestea au fost create de Miuccia Pada si Catherine Martin special pentru filmul „The Great Gatsby” regizat de Baz Luhrmann care a castigat trofeul Oscar pentru „Cele mai bune costume”.

Prima rochie semnata Prada care apare in „We’re good” este o reinterpretare a costumului purtat de Daisy in scena petrecerii din Great Gatsby. Originalul a fost lansat in 2010 in timpul defilarii Prada din cadrul Saptamanii Modei de la Milano.

Rochia are o silueta in stilul flapper si a fost decorata cu cristale de diferite forme si dimensiuni. A fost accesorizata cu manusi lungi, albe si bijuterii vintage supradimensionate. In picioare, poarta o pereche de incaltaminte Marc Jacobs care adauga o intorsatura moderna tinutei.

Rochia verde cu fusta bufanta a fost, la randul ei, folosita tot pentru „The Great Gatsby” iar ultima tinuta a fost realizata de Miu Miu, un brand care apartine Miucciei Prada.

Videoclipul „We’re good” si materialul „The Moonlight Edition” sunt lansate imediat dupa seria „Studio 54” in care Dua Lipa s-a asociat cu cele mai cunoscute nume din muzica pop: Madonna si Kylie Minogue.

Citește în continuare