Skip to content

Ed Sheeran lanseaza filmul Jumpers for Goalposts (urmareste trailerul)

Ed Sheeran se muta de pe scenele stadioanelor in salile de cinema. Filmul documentar despre cele trei concerte sold-out de pe Wembley din luna iulie a acestui an va avea premiera in weekend-ul 23-25 octombrie.

 

Oricat de increzator ar parea artistul britanic atunci cand urca pe scena, se vede ca in spatele cortinei este doar un tip extrem de emotionat care se intreaba cum o sa reuseasca sa cante in fata a 80.000 de oameni.

Filmul documentar Jumpers for Goalposts ne va introduce fix in acea atmosfera de dinainte de concert si ne va arata o alta fata a lui Ed Sheeran. Hai sa vedem cum arata trailerul!

 Asa cum putem vedea si din videoclipul piesei Photograph, Ed Sheeran n-a ajuns peste noapte celebru si tranzitia de la momentele cand canta pe strada, la cele in care umple stadioane a fost una destul de lunga.

La premiera filmului sau documetar, Ed Sheeran va sustine si un concert in Leicester Square din Londra ce va fi transmis live in cinematografe din intreaga lume. Mai multe detalii vom afla saptamana viitoare, pe 23 septembrie, cand speram ca vor fi anuntate proiectii si la noi in tara.

Pana atunci nu putem decat sa speram la un concert Ed Sheeran in Romania.

Citește în continuare