Skip to content

Editorul Modern Love – rubrica The New York Times transformata in film – vine la Bucuresti. Daniel Jones selecteaza povesti de dragoste din Romania pentru proiectul special Unfinished Love Stories. Si voi va puteti trimite povestea pana la 20 septembrie

Pentru prima data in Europa, Daniel Jones, editorul celebrei rubrici Modern Love din cotidianul The New York Times, vine la festivalul Unfinished si selecteaza povesti de dragoste pentru proiectul special, Unfinished Love Stories.

Editorul, alaturi de organizatorii festivalului, ii invita pe cei care au cuvintele la ei sa scrie o poveste de dragoste, in limba engleza, in maximum 500 de cuvinte, pana pe 20 septembrie. Daniel Jones va selecta cele mai bune eseuri, iar in perioada 29 septembrie – 2 octombrie, acestea vor prinde viata pe scena festivalului UNFINISHED, fiind interpretate de actori romani. Doritorii isi pot inscrie povestea folosind formularul de inscriere: www.unfinished.ro/love

Daniel Jones, care acum gestioneaza franciza globala Modern Love, spune ca  „dupa cei doi ani cu restrictii in care am urmarit Modern Love Moments doar online, de la distanta, sunt extrem de nerabdator sa ne strangem in persoana si sa impartasim un pic de iubire cu aceasta comunitate incredibila. Am fost in Unfinished acum cativa ani si ma bucur nespus ca voi reveni, aducand pentru prima data in Europa proiectul Modern Love, sub forma Unfinished Love Stories. Abia astept sa citesc textele voastre si sa scoatem la lumina cateva povesti de dragoste care merita sa nu ramana ascunse.”

Daniel Jones a editat rubrica Modern Love din New York Times inca din 2004, iar acum gestioneaza franciza globala Modern Love, care inseamna: doua rubrici saptamanale in cotidianul The New York Times, trei carti: Modern Love, Love Illuminated si Tiny Love Stories, un podcast saptamanal cu peste 150 de milioane de downloads si un serial cu productii in SUA, India, Japonia si multe alte tari unde Daniel Jones are rolul de coproducator.

Editia a saptea a festivalului multidisciplinar UNFINISHED, 29 septembrie – 2 octombrie, inseamna 4 zile de workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversatii si prezentari care vor explora conceptul de descentralizare si reunite sub tema OFF-CENTER.

 Inscrierile s-au deschis pe site-ul www.unfinished.ro si vor fi acceptati 3141 participanti fizic si 13.000 online.

Citește în continuare