Skip to content

Editura Nemira aduce in Romania cartea de memorii a lui Matthew Perry din serialul Friends. Perry povesteste culise din serialul Friends dar si despre lupta sa cu drogurile

Ana Nicolau, directorul editurii Nemira, a anuntat astazi ca editura va traduce cartea de memorii a lui Matthew Perry din serialul Friends.

Cartea, care nu are in prezent un titlu, va cuprinde mai multe relatari din culisele serialului „Friends”, dar si despre lupta actorului cu dependenta de substante. Despre carte, publicatia The Bookseller mentioneaza ca „Aceasta este cartea pe care fanii „Friends” o asteptau, dar si una care straluceste ca o lumina puternica in intuneric pentru oricine se afla in propria lupta cu dependenta, fie pentru ei insisi, fie pentru o persoana draga.”

Comentand debutul sau, citat tot de The Bookseller, Perry a spus: „Au fost atat de multe scrise despre mine de catre altii in trecut. Am crezut ca este timpul sa le auda oamenii direct din gura calului. In acest caz, gura calului fiind eu.”

Bob Miller, presedintele Flatiron Books din SUA si Megan Lynch, editor la Flatiron, au dobandit drepturi globale asupra cartii, care va fi publicata in toamna anului 2022, iar in Romania, va fi tradusa de catre Editura Nemira.

Productia serialului “Friends” s-a terminat acum 10 ani, insa fanii inca asteapta reintregirea grupului de prieteni new-yorkezi intr-un nou serial

Serialul “Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite, cea mai mare audienta a unui episod dintr-un serial. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer au fost protagonistii.

Actorii din seria originala dar si o serie de invitati speciali absolut impresionanti, ca David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon si Malala Yousafzai au povestit amintiri personale legate de vremea in care ” Friends” le insotea serile in FRIEND The Reunion, un episod special care poate fi gasit pe HBOGo.

Citește în continuare