Skip to content

Elena Gheorghe, Kaira – Mirror (videoclip nou)

Kaira si Elena Gheorghe sunt cele mai bune prietene intr-un videoclip fun si plin de momente amuzate in care toata lumea isi face selfie-uri. Mirror e o noua piesa produsa de cei de la Kazibo, autorii unora dintre cele mai tari hituri ale anului trecut.

Piesa Mirror, ce marcheaza prima colaborare dintre Kaira si Elena, este compusa in studiourile Kazibo Music, de catre Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Kaira. Videoclipul, ce ilustreaza un comic de personaje si de situatii, pe cat de amuzante, pe atat de reale, este regizat de catre Florin Botea si urmareste parcursul unei zile din viata plina de activitati a unei persoane din secolul 22, din care nelispite sunt selfiurile.

Kaira a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu Delia la piesa Pe aripi de vant, primul mare hit al celor de la Kazibo, care apoi au revenit cu noi piese in topul difuzarilor. Printre hiturile produse de cei de la Kazibo se numara si piesa In bucati, o colaborare a Elenei Gheorghe cu Glance, care a ajuns intre cele mai difuzate piese din 2015. Kaira a mai colaborat cu Andreea Banica pentru piesa Doi si cu Sisu Tudor la Condamnati la fericire.

Va place noua piesa Kaira?

 

 

Citește în continuare