Skip to content

Elijah Wood e MANIAC

Cu toate ca a dovedit de multe ori ca poate juca roluri diverse, pe Elijah Wood il urmareste acelasi blestem ca si pe Harry Po.., pardon Daniel Radcliffe: orice rol ar avea, tot FRODO il striga lumea pe strada:)

A incercat sa-si schimbe imaginea prin roluri in filme precum Green Street Hooligans, Sin City, The Oxford Murders sau Everything Is Illuminated, dar parca tot dupa inel in vezi intinzandu-se.:)

Spre sfarsitul anului il vom putea vedea in mult-asteptatul The Hobbit: An Unexpected Journey, dar zilele acestea a fost vazut in rolul unui psihopat la Cannes.

Este vorba de cel mai recent film in care apare, intitulat MANIAC, care este un remake al unui slasher-movie cult din anii 80. Noua varianta este regizata de Franck Khalfoun, dupa un scenariu scris de regizorul de filme horror Alexandre Aja (High Tension, The hills have eyes, Mirrors, Piranha) in colaborare cu Greogory Levasseur si C.A. Rosenberg.

Elijah este Franck, un om care a fost abuzat in copilarie si care s-a transformat intr-un psihopat care omoara femei si le pastreaza scalpul drept trofeu. El este proprietarul unui magazin de manechine iar intalnirea cu frumoasa fotografa pe nume Anna, care vrea sa deschida o expozitie, ii va schimba perspectiva asupra vietii.

Alaturi de Elijah Wood mai apar si actorii America Olivo, Nora Arnezeder, Liane Balaban Sal Landi, Genevieve Alexandra, Akbar Kurtha, Megan Duffy, Brian Ames, Freedom, Jan Broberg si Sammi Rotibi.

Filmul are premiera zilele acestea in cadrul sectiunii Midnight Screenings a Festivalului International de Film de la Cannes.

Clipul prezentat la Cannes a fost scos de pe youtube, asa ca pana la aparitia unui trailer oficial, propun sa vedem trailerul filmului original, din 1980.

 

 

V-a trezit interesul? Sau asteptati sa-l vedeti pe Elijah Wood in The Hobbit?

Citește în continuare