Skip to content

Elijah Wood in comedia cu zombie COOTIES

A aparut primul trailer al comediei horror COOTIES, ce il are ca protagonist pe Elijah Wood in rolul unui profesor care incearca sa-si salveze pielea fugind de elevii sai, transformati in zombie.

Vorbeam zilele trecute de filme cu zombie care ies din tipar, ei bine, trailerul de azi e cam din aceeasi categorie. S-au tot facut filme horror cu copii malefici, dar COOTIES are ceva in plus: umor! COOTIES este o comedie cu accente horror, regizata de Jonathan Milott & Cary Murnion, dupa un scenariu de Leigh Whannell (Saw si Insidious) si Ian Brennan.

Iata cum suna sinopsisul: Atunci cand mancarea dintr-o cantina a unei scoli primare este infectata cu un virus care transforma copiii in niste monstri ucigasi, sau mai bine zis intr-un fel de zombie, un grup de profesori isi unesc fortele pentru a scapa din scoala unde are loc tragedia.

In distributie apar actori precum Elijah Wood (Maniac, The Lord of the Rings), Rainn Wilson (“The Office”) sau Alison Pill (“The Newsroom”).

Daca gustati acest gen de umor, atunci probabil ca trailerul o sa vi se par chiar amunzat:

Cum vi se pare trailerul? O sa dati o sansa filmului?

Ati vazut articolul nostru cu cei mai tari copii-actori in roluri malefice? Dar cel despre zombie-movies care ies din tipar?

Citește în continuare