Skip to content

Ellie Goulding vorbeste pentru prima data despre cum i-a afectat cariera dependenta de sport

Cantareata britanica a vorbit zilele trecute despre cum i-a influentat cariera dependenta de sport si cum a reusit sa treaca peste aceasta problema.

In ciuda faptului ca nu este o persoana predispusa la dependente, artista in varsta de 33 de ani a simtit la un moment dat ca activitatea zilnica de la sala fitness incepe sa ii afecteze negativ cariera si viata. Ceea ce a inceput ca o modalitate benefica prin care Ellie facea fata ritmului haotic si turneelor extenuante a continuat intr-un obicei pe care nu il mai putea opri.

Lucrurile au scapat de sub control in momentul in care Goulding a inceput sa lipseasca de la studio si sa isi neglijeze sesiunile de scris doar pentru a se duce la sala

Inca din 2015, artista a dezvaluit ca este mandra sa fie un “ambasador al femeilor care constientizeaza ca a fi in forma este mai bine decat a fi slaba”. Goulding a avut intotdeauna o viata activa si a practicat diverse antrenamente fizice, de la boot camp si yoga pana la atletism si, mai nou, box.

Cel care a ajutat-o sa isi regaseasca echilibrul in acest context a fost sotul sau, Caspar Jopling, un fost canotor, si el adeptul unui stil de viata sanatos.

Ellie a marturisit ca Jopling a inspirat-o sa incetineasca ritmul in ceea ce priveste sportul si sa isi doreasca ca acum sa devina “cea mai sanatoasa versiune  a sa”.

Artista a lansat de curand “Worry About Me”, o piesa alaturi de artistul american Blackbear, si va veni in vara acestui an cu un nou album

Materialul urmeaza sa fie lansat pe 5 iunie si este impartit in doua parti: cantecele de pe prima parte au influente clasice, iar cele de pe a doua parte pot fi incadrate in categoria “pop modern”. Piesele din prima parte au fost scrise in totalitate de Goulding acum cativa ani, cand locuia in New York, iar celelalte sunt un fel de “alter ego” al artistei.

Dependenta de sport, “prea mult dintr-un lucru bun”, a afectat si alte celebritati cum ar fi Madonna, Renee Zellweger si Sarah Jessica Parker

Sportul este o activitate benefica, cu numeroase avantaje asupra sanatatii, insa in anumite conditii el poate deveni nociv. Atunci cand va antrenati chiar daca sunteti bolnavi sau extenuati, va simtiti vinovati ca ati ratat un antrenament, incepeti sa neglijati alte activitati necesare si va preocupa excesiv rezultatele fizice, v-ati putea confrunta si voi cu dependenta de sport. Specialistii sustin ca dependenta de sport este deseori asociata cu diverse tulburari alimentare.

Citește în continuare