Skip to content

Elvis, superstarul rock’n’roll-ului, devine personaj animat intr-o noua productie Netflix. Matthew McConaughey este vocea Regelui Elvis Presley

Matthew McConaughey este vocea lui Elvis Presley in „Agent Elvis”, un nou serial animat produs de Netflix, unde producatoare executiva a fost chiar fiica artistului, Priscilla Presley, care a incetat din viata la inceputul acestui an.

Filmul va intra in programul Netflix in martie 2023 si este o poveste in care Elvis Presley isi schimba salopeta cu un costum de astronaut pentru a lupta impotriva fortelor intunecate care ameninta tara – totul in timp ce isi pastreaza slujba de zi ca Regele Rock’n’Roll-ului.

„Agent Elvis” este primul proiect animat pentru adulti de la Sony Pictures Animation, va avea zece episoade, si este produs in parteneriat cu Authentic Brands Group si Titmouse. McConaughey este, de asemenea, producator executiv al serialului.

Filmul il urmareste pe regretatul superstar prin aventuri fictive ca agent secret, fiind al doilea
tribut adus lui Presley in mai putin de un an, dupa succesul de vara trecuta a filmului „Elvis” regizat de Baz Luhrmann. Productia a primit nominalizari la Oscar pentru cel mai bun film, cel mai bun design de productie, cea mai buna fotografie si multe altele, in timp ce starul Austin Butler a fost premiat pentru cel mai bun actor pentru interpretarea lui Elvis Presley.

In acest moment, mai exista un proiect cinematografic dedicat artistului, scris si regizat de Sofia Coppola, fiind o adaptare cinematografica a lui „Elvis and Me,” memoriile din 1985 ale Priscillei Presley.

Conform informatiilor din presa internationala, povestea vietii acesteia este dintr-un punct de vedere feminin, al relatiei pe care au avut-o parintii ei. Copolla a adaptat scenariul dupa autobiografia lansata de Priscilla Beaulieu Presley in 1985, devenita best-seller, si va regia filmul cu Jacob Elordi in rolul lui Elvis Presley si Cailee Spaeny in rolul sotiei sale, Priscilla. Filmul a primit unda verde dupa succesul urias al productiei „ELVIS” care a strans peste 287 de milioane de dolari din box-office si este favorita in cursa pentru premiile Oscar 2023.

In 2021, Matthew McConaughey si-a lansat cartea biografica, care a devenit rapid una dintre cele mai cautate carti de memorii si a ramas pana in prezent in top 3 cele mai vandute carti din domeniu pe Amazon.

„Greenlights” este disponibila si in limba romana, iar cartea vorbeste despre abuzurile din viata actorului, despre relatia cu mama sa care l-a ajutat sa iasa din depresie, dar si povesti despre primele momente de glorie, cand incepe sa fie recunoscut pe strada.

Citește în continuare