Skip to content

Au inceput filmarile pentru Emily in Paris sezon 2. Primele imagini de la filmari

Cum au inceput filmarile pentru sezonul 2 al serialului Emily in Paris, paparazzi se afla intr-o cursa incredibila pentru a prinde fotografii in avanpremiera cu cat mai multe dintre tinutele pe care le poarta actrita Lily Collins.

De ieri se filmeaza in Villefranche-sur-Mer partea a doua a serialului care a fost vizionat de peste 58 de milioane de conturi Netflix, cel mai vizionat serial de comedie de pe Netflix in 2020.

Pentru cel de-al doilea sezon filmarile vor avea loc preponderant in Paris si in St. Tropez, se va pastra structura episoadelor de cate 30 de minute, dar si principalii actori din distributie: Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat si Bruno Gouery.

Seria – discutata si controversata mai ales intre francofoni care considera ca ironiile la comportamentul francezilor sunt nejustificate – a fost creata de Darren Star care si-a dorit o noua versiune in timp cu vremurile pentru copiii celor care au facut parte din generatia Sex & The City.

Francezii au facut deja publice cateva dintre imaginile pe care le-au surprins de la distanta in prima zi de filmare. Dupa numarul de tinute surprinse (3) se filmeaza intr-un ritm foarte alert. Filmul e in plan sa apara pe Netflix pana la sfarsitul anului.

Citește în continuare