Skip to content

(video) A aparut trailerul “Eternals”, filmul fenomen semnat de Chloe Zhao pentru Marvel Studios cu Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden si Kit Harington in distributie

Studiourile Marvel au lansat primul trailer pentru „Eternals”, de Chloé Zhao, care va fi lansat in cinematografe pe 5 noiembrie, fiind unul dintre cele mai asteptate filme ale anului.

Filmul face parte din universul Marvel si spune povestea unor fiinte extraterestre aproape invincibile care ajung pe Pamant. In urma evenimentelor din „Avengers: Endgame”, o tragedie neasteptata ii forteaza sa iasa din umbra pentru a se reuni impotriva celui mai vechi inamic al omenirii – The Deviants.

Despre film, producatorul MCU, Kevin Feige, a declarat pentru Variety ca, daca ar trebui sa existe un singur personaj principal, ar fi personajul Gemma Chan, Sersi. Fiind considerata ca un curator de muzeu pe Pamant, Sersi este un Eternal empatic care poseda abilitatea de a manipula materia.

Richard Madden il interpreteaza pe Ikaris, atotputernicul lider al Eternals, care poate zbura, trage cu energie cosmica direct din ochii lui si o putere superioara. Angelina Jolie joaca rolul lui Thena, un razboinic care poate crea orice arma din energia cosmica.

Lauren Ridloff joaca rolul lui Makkari, primul supererou surd din MCU, iar Brian Tyree Henry va juca rolul lui Phastos, primul supererou homosexual. Don Lee este Gilgamesh, Kumail Nanjiani este Kingo, Salma Hayek joaca Ajak, Lia McHugh este Sprite, Barry Keoghan il joaca Druig si Kit Harington este Dane Whitman, alias Cavalerul Negru.

Mai mult, “The Eternals” va prezenta primul sarut intre super-eroul Phastos (interpretat de Brian Tyree Henry) si sotul sau arhitect (Haaz Sleiman).

La Oscarurile din acest an, Chloe Zhao a devenit a doua femeie din istorie care a primit un premiu al Academiei Americane de film pentru cel mai bun regizor, luand acasa prestigiosul premiu pentru „Nomadland”. Filmul ei a castigat, de asemenea, cea mai buna imagine si cea mai buna actrita pentru Frances McDormand.

Citește în continuare