Skip to content

Ethan Hawke, alaturi de romanca Cristina Chiriac, in thriller-ul „Zeros and Ones”, regizat de Abel Ferrara. Cristina a fost vedeta intr-un fashion reality tv romanesc

Celebrul actor american Ethan Hawke il va interpreta pe JJ, un soldat american stationat la Roma in timp ce orasul este asediat, iar Vaticanul aruncat in aer. Acesta va incepe o lupta impotriva unui inamic necunoscut care ameninta intreaga lume.

Cristina Chiriac si Phil Neilson vor juca alaturi de Hawke in lungmetraj, iar filmarile pentru viitoarea productie „Zeros and Ones”, scrisa si regizata de Abel Ferrara, vor incepe la sfarsitul acestei luni in Italia.

„Zeros and Ones” este un film despre razboi, pericol si spionaj, soldati americani, intermediari chinezi, diplomati si agenti CIA si KGB” a mentionat Ferrera, care este nerabdator sa inceapa filmarile pentru aceasta productie scrisa in pandemie.

Cariera regizorului Ferrara include filme notabile precum thriller-ul „King Of New York”, cu Christopher Walken in rolul principal, „Bad Lieutenant”, „The Addiction”, „Siberia”, „Pasolini” si „Mary”.

Cristina Chiriac, Anna si Abel Ferrara

Filmul este produs de Diana Phillips de la Rimsky Productions si Philipp Kreuzer de la Maze Pictures.

Echipa de productie este condusa de Sean Price Williams, cel care a lansat recent filmul „Good Time”, regizat de Benny si Josh Safdie, cu Robert Pattinson in rolul principal. Danny Chan, Brent Guttman si Don Young sunt producatori executivi.

Capstone Group detinut de Christian Mercuri va lansa vanzarile online la American Film Market in aceasta saptamana sub Blue Box International.

Hawke a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolurile din „Boyhood” si „Training Day”, dar si pentru scenariile adaptate pentru „Before Midnight” si „Before Sunset”. Actorul american este cunoscut si pentru rolurile din „Before the Devil Knows You’re Dead”, „Born to Be Blue”, „Maudie” si “First Reformed”.

Hawke este vedeta, co-scenaristul si producatorul executiv al mini seriei „The Good Lord Bird”, difuzata pe Showtime si bazata pe romanul omonim scris de James McBride.

Ethan Hawke interpreteaza rolul principal in viitoarea comedie „Revolver”, regizat de Andrew Stanton („Finding Nemo” si „Wall-e”), in care va juca alaturi de fiica sa Maya. Filmul se bazeaza pe un incident real, in care trupa Beatles a aterizat in mod neasteptat in Alaska, mai exact in Anchorage, pe 27 iunie 1966.

Actrita-model Cristina Chiriac este sotia legendarului regizor Abel Ferrara si a putut fi vazuta in filme precum „Tommaso” (2019), in care joaca rolul principal alaturi de Willem Dafoe; „Siberia” (2020), din distributia caruia fac parte Willem Dafoe si Simon McBrney, si drama biografica „Pasolini” (2014), o privire caleidoscopica asupra ultimei zile a cinefilului italian Pier Paolo Pasolini din 1975.

In 2011, Cristina Chiriac a participat la showul TV difuzat pe Antena 1, „Romania’s Next Top Model”, prezentat de Catalin Botezatu si bazat pe versiunea americana a reality show-ului creat de Tyra Banks.

Citește în continuare