Skip to content

Eugen Cristea, Mike Godoroja & Blue Spirit, Solaris by Bebe Astur intr-un concert omagiu pentru Florin Silviu Ursulescu. Intrarea libera.

Astazi. 28 noiembrie, de la ora 19.30,  nume mari ale scenei folk-rock-blues vor susține un „examen live”, pe scena clubului Silver Church, intr-un show sub numele “ O noapte la studenți”

 Eugen Cristea, Mike Godoroja & Blue Spirit, Solaris by Bebe Astur & Andreea Lupașcu și-au dorit sa revina in locul de care ii leagă foarte multe amintiri si sa ofere publicului un cadou muzical inainte de sarbatori.

Concertul va evoca memoria lui Florin-Silviu Ursulescu, o puternica personalitate radio, un promotor de muzica, a carui activitate a fost strans legata de Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Intrarea este libera, show-ul fiind o initiativa pro-bono a lui Mike Godoroja, cu sprijinul lui Bebe Astur.

Cel mai important cronicar de muzica rock si folk, Florin Silviu Ursulescu a incetat din viata in septembrie la 73 de ani.

Frate al prezentatorului Octavian Ursulescu (cunoscut drept gazda pentru show-urile muzicale din anii 80-90), Florin Silviu Ursulescu a fost unul dintre realizatorii muzicali ai Radio Romania.  

A fondat mai multe cluburi de muzica in Bucureşti, a scris istoria rockului romanesc si, pe vremea cand lansarile muzicale erau analizate de specialisti care influentau difuzarile la radio, a semnat mii de cronici muzicale in revistele de specialitate.

In ciuda unei activitati pubice foarte bogate, Florin Silviu Ursulescu a fost o persoana foarte discreta, iar muzicienii romani nu i-au omagiat pana acum activitatea.

Show-ul initiat de Mike Godoroja, “O noapte la studenti” si-a propus ca printre piesele folk- rock blues sa omagieze memoria acestui jurnalist care a fost reper pentru multi muzicieni romani.

Citește în continuare