Skip to content

Experienta culturala la Paris cu Adrian Oianu

O vacanta la Paris… vis, dorinta si plan! O vacanta la Paris are atatea valente ce nu pot fi cuprinse intr-un sejur de 5-7 zile. Avem puncte turistice, cafenelele pariziene, parcurile, gradinile, Disney, turnul Eiffel, magazinele, muzeele… mai avem timp? 

Insa, cum v-ar suna o vacanta la Paris ca o experienta culturala – in care 8 ore pe zi cutreieri, in mod organizat, cele mai importante expozitii, obiective arhitecturale, concept store-uri, avandu-l ca ghid pe Adrian Oianu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri romani. 

Style of Fashion Abroad reprezinta un proiect pe care designerul Adrian Oianu l-a initiat in mai 2011. Astfel, in prima sesiune de “Style of Fashion Abroad Paris”, 12 persoane inscrise in proiect au avut parte de una dintre cele mai interesante experiente culturale organizate in Romania.
Cursul Style of Fashion Abroad are o orientare interactiva si aplicata, fiind o escapada culturala inedita, fara a se cere o anumita treapta de experienta in procesul invatarii designului vestimentar.

In itinerariul sesiunii la Paris, ce va avea loc in prima jumatate a lunii mai, alaturi de designerul Adrian Oianu veti puncta: vizite la cele mai importante muzee, expozitii de arta si moda, concept store-uri si obiective arhitecturale. Discutiile vor fi studii de forma, proportii, culoare, ornamentica si cum folosim aceste elemente ca inspiratie si aplicare in designul vestimentar contemporan.
De asemenea, sesiunea Style of Fashion Abroad Paris va cuprinde si o vizita la L\’Institut Français de la Mode (IFM Paris), la diferite departamente din cadrul institutului.

Pentru mai multe detalii despre costuri si inscrieri, puteti trimite un email la [email protected]

Cum v-ar placea o asemenea experienta la Paris?

Citește în continuare