Skip to content

Experienta Urban: Vrei sa ajungi in culisele celui mai spectaculos musical al momentului – We Will Rock You?

Urban.ro te invita la o experienta exclusivista in culisele musicalului We Will Rock You: bilete VIP la spectacole de pe 13 si 14 noiembrie si o excursie privata in culisele show-ului inainte de reprezentatie.

Trimite-ne pana pe 9 noiembrie (ora 24.00) un mail pe adresa [email protected] cu un bilet de la orice spectacol la care ai fost in aceasta luna (octombrie) – film, teatru, dans, concerte etc.

Prin tragere la sorti alegem pe 10 noiembrie, la ora 10 dimineata, 3 castigatori care pot veni la spectacol impreuna cu cate un insotitor.

Castigatorii beneficiaza de un tur privat al culiselor, va aratam decorurile spectaculoase si va intanlniti cu spectaculosii actori din distributie.

Atentie! In momentul in care ne trimiteti biletul cu care va inscrieti la concurs, primiti instant un cod de reducere de 20% din valoarea biletelor pe care –l puteti darui prietenilor.

Cel mai spectaculos musical produs in Romania, We Will Rock You, se intoarce cu doua noi reprezentatii la Sala Palatului pe 13 si 14 noiembrie.

Dupa lansarea spectaculoasa din primavara si cronicile elogioase, musicalul inspirat de hiturile trupei Queen, We Will Rock You, revine cu doua noi reprezentatii exceptionale la Sala Palatului pe 13 si 14 noiembrie.

We Will Rock You este o poveste dintr-un viitor nu foarte indepartat in care intreaga lume este controlata prin computer de catre o companie dictatoriala condusa de Killer Queen (Loredana), un viitor in care nu mai exista muzica live ci doar sunete produse sintetic pe computer. Exista insa un adolescent – Galileo Figaro ( Lucian Ionescu) care viseaza versuri si ritmuri din vremurile in care rock-ul era iubit de oameni, adolescent care vrea sa readuca muzica live in atentia generatiei lui, ajutat de iubita sa – Scaramouche (Mara Captaru).

Peste 10.000 de spectatori au vazut in primavara acest spectacol exceptional in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu.

“Decoruri spectaculoase care amintesc de marile concerte de pe Wembley, transformari din costume si peruci cum doar pe Broadway se vad”, “voci exceptionale si coregrafii exemplar executate” , “un spectacol care imbina emotia cu ironia” – acestea au fost cuvintele presei de specialitate dupa reprezentatiile din primavara de la premiera.

In We Will Rock You, 22 dintre hiturile Queen sunt interpretate exceptional de intreaga distributie a musicalului formata din 25 de actori si toate ecourile de dupa primele reprezentatii au vorbit despre cat de spectaculos canta tinerii din personajele principale – interpreta lui Scaramouche, Mara Captaru, are 16 ani si e cea mai tanara dintre toti actorii care au jucat in toata lumea acest rol.

(Credit Foto: Petru Ivu, Gina Buliga)

We Will Rock You este o producție WonderTheatre.

Regia, coregrafia și costumele Răzvan Mazilu

Distributia: Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu, adolescenta Mara Căptaru, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță, Ion Radu Burlan,  Maria Alexievici, Luiza Cobori, Cristina Danu, Ana Maria Ivan, Alexa Niculae, Silviu Mircescu, Radu Mitrea, Vlad Nicolici, Alex Ștefănescu, Horea Suciu, Traian Măicanescu, George C Vasile.

Citește în continuare