Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go: The Antlers (Spirite intunecate), o productie regizata de vizionarul Scott Cooper cu Keri Russell si exceptionalul copil, Jeremy T. Thomas

Pentru acest week end urban.ro si Orange TV Go va recomanda un film realizat intr-o cheie horror, dar care este si o metafora pentru efectele comportamentelor copiilor care traiesc in familii monoparentale cu situatii financiare complicate: The Antlers (Spirite intunecate).

Intr-un orasel izolat din Oregon, o profesoara de gimnaziu (Keri Russell) si fratele ei, seriful (Jesse Plemons), se ataseaza de un baietel, elev al femeii, ale carui secrete infioratoare duc la o serie de intalniri cu o creatura mitica aflata acolo dinaintea tuturor.

Adaptata dupa o povestire scurta de Nick Antosca ( care este si unul dintre scenaristii filmului, pelicula urmareste cum un monstru stravechi si malefic terorizeaza o mica comunitate deja afectata de droguri si disperare. Copilul actor Jeremy T. Thomas impresioneaza in prima sa interpretare in rol principal, intr-o  compozitie grea care abordeaza teme ca familia, datoria si supravietuirea in conditii dramatice.

De la Haley Joel Osmet in Al saselea simt nu ati mai vazut un pusti care sa joace atat de credibil, un rol asa de complicat.

Lucas este un copil de 12 ani care isi asuma o responsabilitate teribila. Tatal sau, un parinte singur care prepara metamfetamina intr-o mina de carbune abandonata din Oregon, a suferit o transformare inspaimantatoare, iar acum trebuie sa fie tinut sub cheie pentru a nu-i face rau lui Lucas. Ca nu cumva sa scape si sa se hraneasca cu locuitorii orasului, el mananca animale omorate pe drum si animale mici pe care baiatul le prinde in capcane.

Filmul e regizat deScott Cooper care e recunoscut pentru lumea sa vizionara ilustrata in efecte speciale spectaculoase (Crazy Heart, Hostiles) si e produs de maestrul filmelor horror Guillermo del Toro (The Shape of Water).

The Antlers (Spirite intunecate) poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pe 13 iulie. Il gasiti aici.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare