Skip to content

Fiul lui Cindy Crawford o ia pe urmele mamei

  • envelope icon

Presley Gerber, fiul supermodelului Cindy Crawford si al lui Rande Gerber, a luat-o si el pe urmele mamei sale, la fel ca sora lui mai mica, Kaia.

 

Pustiul in varsta de 16 ani a aparut pe podium, in calitate de model pentru Moschino, colectia Resort 2017. Alaturi de el nu au stat numai colegii de pasarela, asa cum era si firesc, si nici numai designerul casei Moschino, Jeremy Scott, ci si intreaga sa familie. Mama Cindy, tatal Rande si sora mai mica cu doi ani, Kaia, au venit sa-l incurajeze din culise si sa il vada in actiune pe tanarul cu talent clar de model.

 

Evenimentul a avut loc la Los Angeles si a strans un public numeros, datorita nu numai brandului in sine, ci si curiozitatii pe care o starneste prin personalitatea si creatvitatea sa designerul acestei case, extravagantul Jeremy Scott. Presely a imbracat un costum portocaliu, realizat din dantela, la care a asortat niste pantofi galbeni cu floricele si o ghirlanda hawaiiana la fel de inflorata.

 

Dar Presely nu a fost singurul copil faimos care a defilat pe podiumul de la Los Angeles. Coleg de pasarela a fost si Anwar, fratele celebrelor Bella si Gigi Hadid, un alt model in devenire. Cu astfel de tinere talente, viitorul modei e pe maini bune!

 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *