Skip to content

(foto) Povestea casei pe care Meghan Markle si Printul Harry au platit 14, 65 milioane de dolari. Cum arata casa cu 9 dormitoare, 16 bai si un cinematograf.

Zilele trecute a fost confirmata achizitia primei proprietati in Statele Unite a cuplului Meghan Markle si Harry: o casa din Montecito, aproape de ocean pe care cuplul a platit aproape 15 milioane de dolari.

Desi tranzactia a fost realizata in urma cu mai bine de doua luni, proprietarii au fost anonimi pana zilele trecute pentru ca totul s-a facut printr-un fond de investitii. Suspiciunile legate de proprietari au aparut cand, in documentele oficiale, a fost descoperita ca adresa de corespondenta emailul managerului lui Meghan, cel care a reprezentat-o in toate contractele sale de la Hollywood.

Desi pretul casei pare foarte mare, e de banuit ca familia fosta regala a beneficiat de un discount pentru ca proprietarul care a detinut casa pana acum, rusul Sergey Grishin, a cumparat-o in 2009 cu 25, 3 milioane de dolari.

Construita in stil mediteranean in 2003, casa include 9 dormitoare, 16 bai, o biblioteca, sala de gimnastica, sauna uscata si sauna umeda, un lift, camera de jocuri si cinematograf. Are de asemenea si un modul separat de casa principala, ca o casa de oaspeti cu 2 dormitoare si 2 bai, precum si piscina si teren de tenis.

Domeniul include si o livada de maslini si portocali, dar si o gradina de trandafiri, iar in curte exista o casa a copiilor si o zona cu multe instalatii de joaca pentru copii, in aer liber.

Montecito este la doua ore distanta de centrul Los Angeles si este o zona preferata de celebritati pentru ca accesul se face doar pentru rezidenti, iar paparazzi nu au cum sa ajunga aproape de niciun proprietar din zona.

Vecinii in cartier sunt Gwyneth Paltrow, Ellen DeGeneres, Ariana Grande si Oprah Winfrey.

Desi zona e in carantina, si toate celebritatile incearca sa stea cat mai departe de lume, sau sa plece pe cate o insula, Meghan si Harry sunt pusi pe afaceri si reparat imaginea publica.

Tocmai a fost lansata cartea care spune povestea celor 2 ani ai lui Meghan la Casa Regala britanica, Finding Freedom; o carte despre care se stie deja ca a fost negociata indeaproape cu echipa lui Meghan, asa ca obiectivitatea informatiilor e pusa sub semnul indoielii.

Harry, pe de alta parte, a semnat un contract pentru a fi producatorul si naratorul unui documentar Netflix despre Special Olympics, Olimpiada celor cu deficiente.

Citește în continuare

Au mai rămas

Vezi trailerul