Skip to content

(galerie foto) 50 de aparitii spectaculoase la Gala LACMA Art + Film 2023. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lopez, Lenny Kravitz, Keanu Reeves, Jane Fonda si Jessica Chastain au dezvaluit noua colectie Gucci pentru evenimente speciale.

Gala LACMA Art + Film 2023 din Los Angeles a reunit pentru prima data dupa multe saptamani nume mari din cetatea filmului. Actorii din Hollywood se afla in greva de 115 zile, majoritatea nu au avut voie sa iasa in public si sa-si promoveze noile filme, desi s-au investit sute de milioane de dolari in multe dintre ele.

Gala LACMA a fost o prima ocazie pentru staruri sa isi puna din nou armura glamour, sa paseasca pe covorul rosu si sa se lase fotografiate de zeci de blitzuri in acelasi timp.

Vedetele de la Hollywood au venit in numar mare, majoritatea au purtat rochii si tinute de gala. Leonardo DiCaprio a fost una dintre gazdele evenimentului.

Gala a avut loc sambata, 4 noiembrie, iar lista invitatilor a fost plina de vedete si castigatori ai premiilor Oscar, inclusiv Leonardo DiCaprio, Jane Fonda, Billie Eilish si Jessica Chastain, marcand cel mai spectaculos eveniment cu covor rosu pe care Hollywoodul l-a vazut de ceva timp.

Evenimentul a avut loc in cadrul expozitiei LACMA (Los Angeles County Museum of Art) „Painting in the River of Angels: Judy Baca and the Great Wall”. Cei care viziteaza muzeul o pot observa pe Judy Baca realizand in timp real picturi murale care vor fi adaugate lucrarii „Marele Zid” de pe albia raului Los Angeles, pe care Baca si alti membri ai comunitatii  locale au pictat-o intre 1974 si 1984.

Intreaga seara a fost organizata si sponsorizata de casa de moda Gucci care a ales sa-si dezvaluie noua colectie de tinute pentru evenimente speciale, acestea fiind purtate de actori si actrite.

Colectia Gucci se numeste “Ancora Notte” (in limba romana “este din nou noapte”) si a fost creata de noul director de creatie Sabato De Sarno.

DiCaprio, Eva Chow, directoarea LACMA, Sabato De Sarno si Jean-François Palus, presedinte si director executiv al Gucci, au fost amfitrionii evenimentului. Cineastul David Fincher a fost unul dintre personalitatile omagiate in cadrul galei.

Lista de invitati i-a inclus pe Jennifer Lopez si Ben Affleck, Keanu Reeves, Billie Eilish, Andrew Garfield, Jessica Chastain, Lee Jung-Jae, Ava DuVernay, Jodie Comer, Lupita Nyong’o, Ke Huy Quan, Salma Hayek, Laura Harrier, Colman Domingo, Quinta Brunson, Eva Longoria, Heidi Klum si Paris Hilton. 

Lopez a prezentat invitatul muzical al serii – Lenny Kravitz, care a sustinut un mini-recital pentru cei prezenti. Iar Garfield, Pedro Pascal, ASAP Rocky si Elliot Page au purtat primele tinute masculine create de Sarno pentru Gucci.

Gala care se desfasoara anual a avut un caracter filantropic, s-au strans bani pentru initiativa LACMA de a transforma filmul intr-o tema centrala in programarea curatoriala a muzeului, finantand in acelasi timp misiunea mai larga a LACMA, inclusiv expozitiile, achizitiile si programele educationale care exploreaza intersectia dintre arta si film.

Evenimentul a marcat si o prima aparitie in public a protagonistilor filmului “Killers of the Flower Moon”, mult-asteptatul lungmetraj al lui Martin Scorsese care este considerat favorit la premiile Oscar 2024. Leonardo DiCaprio si Lily Gladstone au pozat impreuna in cadrul cinei organizate in scopuri caritabile.

Mai multe imagini cu tinute spectaculoase veti descoperi in galeria foto de mai jos.

Citește în continuare