Skip to content

Gala Premiilor Gopo, eveniment programat pentru data de 24 martie, va fi amanata

Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Romanesc împreuna cu Asociația Film si Cultură Urbana, va fi amanata, in contextul masurilor de preventie si al restrictiilor impuse de evolutia epidemiei COVID-19, interesul pentru siguranta si sanatatea participantilor – invitati din industrie, parteneri, sponsori, presa acreditata – si a echipelor implicate fundamentand aceasta decizie.


Programata pentru data de 24 martie, la Teatrul National „I. L. Caragiale” din Bucuresti, gala care onoreaza realizarile cinematografiei romanesti din anul anterior, angreneaza deosebite eforturi financiare si logistice, fiind un eveniment sustinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, Teatrul National Bucuresti si Babel Communications, alaturi de sponsori si parteneri importanti carora le multumim pentru sprijinul esential acordat si pentru sustinerea in demersurile viitoare, in special in urmatoarea perioada.


Procesul de votare la Premiile Gopo, care implica peste 600 de specialisti din industria cinematografica, va continua, iar data limita va fi comunicata ulterior, impreuna cu partenerii nostri PwC.

Aici puteti vedea nominalizarile.

Urban.ro va prezenta in perioada viitoare materiale dedicate Galei Gopo in care nominalizatii vor povesti experienta filmelor la care au participat. Experienta Urban.ro care duce o castigatoare pe covorul rosu al ceremoniei ramane valabila, deadlineul de inscriere va fi reactualizat dupa ce organizatorii Galei Gopo anunta data reprogramarii ceremoniei de premiere.

In acest moment, industria cinematografica inregistreaza un impact major in intreaga lume, alaturi de toate industriile creative si multe altele.

Suntem alaturi de toate asociatiile independente si institutiile culturale din Romania in aceasta criza, obiectivele noastre comune fiind siguranta participantilor, grija fata de ceilalti si perpetuarea unui comportament responsabil.

Citește în continuare