Skip to content

Galerie foto. Imagini de la premiera mondiala Wednesday de la Los Angeles. Tim Burton, Jenna Ortega, Catherine Zeta Johnes, Christina Ricci printre protagonisti. Romanii Victor Dorobantu (Thing) si George Burcea (Lurch) printre invitati.

Aseara a avut loc la Los Angeles premiera mondiala a serialului Netflix, Wednesday, o continuare a aventurilor familiei Addams, care incepe sa fie difuzat in toata lumea de miercuriea viitoare, 23 noiembrie.

Dincolo de evenimentul cinematografic in sine – cu TIm Burton care regizeaza primul sau serial tv – acest nou serial are pentru romani o valoare emotionala in plus. A fost filmat in Romania timp de mai bine de 8 luni, are cativa dintre actorii romani in roluri importante, iar in partea tehnica – imagine, machiaj, coafuri – au lucrat unii dintre cei mai importanti specialisti romani.

Serialul ii are in distributie pe Catherine Zeta Jones in rolul Morticia Addams, Luiz Guzman in rolul lui Gomez, Isaac Ordonez in rolul lui Pugsley si Jenna Ortega in rolul protagonistei Wednesday, in jurul careia a fost construita povestea. In alte roluri importante mai sunt Gwendoline Christie, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Riki Lindhome, Jamie McShane, Georgie Farmer, Naomi Ogawa, Moosa Mostafa si Christina Ricci.

Coral Wright, Marian Lee, Peter Friedlander, Gwendoline Christie, Jenna Ortega, Tim Burton, Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci, Ted Sarandos, Teddy Biaselli si Luis Guzman

FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

De altfel, Tim Burton a povestit in exclusivitate pentru urban.ro cat de mult i-a placut sa lucreze in Romania care este extrem de generoasa din punctul de vedere al castelelor spectaculoase, cladirilor vechi si padurilor cu aspect magic.

Netflix a descris „Wednesday” ca fiind „un serial cu mistere, detectivi si o infuzie sanatoasa de supranatural, care prezinta anii petrecuti de Wednesday Addams ca eleva la Academia Nevermore. Wednesday incearca sa-si foloseasca abilitatea paranormala incipienta pentru a contracara o serie de crime monstruoase care au terorizat orasul din apropiere si pentru a rezolva misterul supranatural in care au fost implicati parintii ei in urma cu 25 de ani. Pe langa asta, eroina noastraare parte de noi si foarte incurcate relatii la Nevermore.”

La premiera de aseara au fost toti actorii din rolurile principale, precum si invitati speciali. Iata cateva imagini de pe „covorul negru”, in ton cu energia si crezurile lui Wednesday careia nu-i plac culorile.

Shelly Gillyard, Marian Lee, Peter Friedlander, Steve Stark, Ted Sarandos, Rachel Horwitz, Johnna Dias Watson, Kayla Alpert, Gwendoline Christie, Oliver Watson, Moosa Mostafa, Arturo Interian, Emma Myers, Jamie McShane, Joy Sunday, Christina Ricci, Hunter Doohan, Jenna Ortega, Georgie Farmer, Catherine Zeta-Jones, Victor Dorobantu, Riki Lindhome, Luis Guzman, Al Gough, Isaac Ordonez, Percy Hynes White, Naomi Ogawa, Coral Wright, Miles Millar si Teddy Biaselli

Citește în continuare