Skip to content

Magicianul Victor Dorobantu si actorul George Burcea sunt in distributia serialului Wednesday, continuarea povestii din Familia Addams, in regia lui Tim Burton. Vor juca alaturi de Catherine Zeta Jones, Jenna Ortega sau Gwendoline Christie. Filmarile se desfasoara integral in Romania

 Miercuri, intr-un joc amuzant de cuvinte cu titlul serialului care continua actiunea din Familia Addams, Netflix a anuntat intreaga distributie pentru serialul Wednesday, in regia lui Tim Burton care se filmeaza integral in Romania.

In rolul “Thing” – adica mana personajului Thing T. Thing atat de urat incat se vede doar o parte din el – este magicianul roman Victor Dorobantu.

Publicul din Romania l-a vazut pe Victor Dorobantu in emisiunea iUmor

Rolul Lurch Addams i-a revenit lui George Burcea, pe care publicul roman il stie din emisiuni reality tv ca Ferma de la  Pro TV, dar si pentru tumultuoasa sa viata personala (este tatal a doua fetite, mama fiind cantareata Andreea Balan).

In distributia anuntata de Netflix si preluata de Variety.com a fost anuntata si Gwendoline Christie (pe care o stiti din “Game of Thrones”) care va fi Larissa Weems, rivala Morticiei Addams (Catherine Zeta Jones )

Conform informatiilor anuntate pana in acest moment, serialul are 8 episoade, iar Wednesday Addams este interpretata de Jenna Ortega. Ea este protagonista seriei care ii urmareste activitatea ca studenta la Nevermore Academy.

Larissa (Christie) este decanul Universitatii si are in continuare foarte multe lucruri de impartit cu fosta ei colega de banca din scoala, Morticia Addams ( Catherine Zeta-Jones). Netflix a anuntat deja ca Luis Guzmán va fi in ipostaza lui Gomez Addams.

Ceilalti actori anuntati sunt Issac Ordonez (Pugsley Addams), Tommie Earl Jenkins (Mayor Walker), Iman Marson (Lucas Walker), William Houston (Joseph Crackstone), Luyanda Unati Lewis-Nyawo (Deputy Santiago), Oliver Watson (Kent), Calum Ross (Rowan) si Johnna Dias Watson (Divina). Tim Burton se afla deja in Romania de cateva luni, iar in studiourile de la Buftea se construieste un oras fictional in intregime, gandit dupa desenele sale.

Productia care, dincolo de rolurile importante pentru actori romani, inseamna si cateva zeci de locuri de munca pentru tehnicieni si echipe de suport locale, este realizata in Romania de Icon Films.

Filmarile vor dura 6 luni si sunt in plina desfasurare.

Burton s-a familiarizat deja cu Romania, a vizitat Delta si orase importante din Transilvania si a fost la Festivalul International de Teatru de la Sibiu ca invitat special pentru a vedea spectacolul lui Silviu Purcarete, Faust.

Citește în continuare