Skip to content

Gasca lui Mos Craciun vine la Palatul National al Copiilor cu spectacole noi

Sarbatorile de iarna aduc surprize pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici. Astfel, in weekendul dinaintea Craciunului, copiii sunt asteptati la Palatul National al Copiilor pentru 3 spectacole pregatite chiar de … Gasca lui Mos Craciun. Showurile antrenante, pline de joc, muzica, dans si multa voie buna vor avea loc sambata, 21 decembrie, de la orele 10:00, respectiv orele 11:30, dar si duminica, 22 decembrie, incepand cu ora 10:00.

Costul unui bilet, acces general, este de 25 lei. Mai multe despre bilete si alte informatii puteti gasi pe StarTickets.ro sau pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Mos Craciun a dat sfoara in tara pentru o super “gasca de colindatori”, iar pe lista s-au inscris deja renul Rudolf, Mita Craciunita, Spiridus Ghidus si Fulgisor

In prag de Craciun, copiii vor asista la un spectacol vesel, antrenant, interactiv, in care vor fi invitati sa cante, sa danseze si sa se bucure alaturi de toate personajele pe care, pana acum, le intalnisera numai in carti sau desene animate. “Gasca lui Mos Craciun” spune povestea lui Mos Craciun care, ajuns foarte aproape de sarbatoarea care ii poarta numele, descopera ca nu are cu cine merge la colindat, asa ca da sfoara in tara pentru un “casting”.

Pe lista pentru “gasca de colindatori” se inscriu renul Rudolf, Mita Craciunita, Spiridus Ghidus si Fulgisor. “Gasca lui Mos Craciun” imbina perfect teatrul, muzica si dansul, fiind un spectacol potrivit pentru copiii de toate varstele.

Palatul National al Copiilor pregateste alte doua evenimente frumoase pentru perioada urmatoare 

La Palatul National al Copiilor, Sarbatorile de iarna au inceput deja, iar „Gasca lui Mos Craciun” nu este singurul spectacol care isi asteapta prichindeii. 

Weekendul urmator se deschide vineri, 20 decembrie, de la orele 13:00 cu un Concert de Craciun sustinut de Corul Carmina, continuat apoi cu cele 3 reprezentatii ale spectacolului “Gasca lui Mos Craciun”.

Citește în continuare