Skip to content

Gasca Zurli, Andra, Irina Rimes si Alina Eremia sunt artistii nominalizati la Kids Choice Awards, o gala in care copiii din intreaga lume isi sarbatoresc vedetele preferate

Kids Choice Awards are loc pe 22 martie, in Los Angeles, showul urmand a fi difuzat si la noi, pe Nickelodeon TV, pe 25 martie, de la ora 19:00

Kids Choice Awards se desfasoara in fiecare an in Statele Unite ale Americii, copiii din intreaga lume desemnandu-si vedetele favorite. Anul acesta, in premiera, sanse la trofeele portocalii in forma de nava spatiala au si artistii romani nominalizati la categoria “Cel mai iubit star romanesc”, si anume Gasca Zurli, Andra, Irina Rimes si Alina Eremia. Copiii isi pot vota preferatii pana pe 22 martie aici.

Nominalizarile Kids Choice Awards 2020 au venit si cu reactii pozitive din partea artistilor romani.

Mirela Retegan (Gasca Zurli) a declarat ca intreaga echipa se bucura ca proiectul lor depaseste granitele Romaniei, Andra a fost mandra de nominalizare pentru ca cei mici apreciaza cel mai mult autenticitatea, Irina Rimes e foarte fericita ca a ajuns la sufletul copiilor, iar Alina Eremia s-ar bucura sa reprezinte tara noastra in cadrul premiilor.

Taylor Swift, Beyonce, Billie Eilish, Justin Bieber, Ariana Grande si Ed Sheeran se afla si ei pe lista celebritatilor nominalizate

Gazda evenimentului din Los Angeles va fi MC Chance the Rapper, castigator al premiului Grammy si nominalizat la Kids Choice Awards in 2018. Pe scena Kids Choice Awards 2020 vor concerta French Montana, JoJo Siwa, Why Don’t We, Blanco Brown si Darci Lynne.

“Alladin”, “Avengers: Endgame”, “Captain Marvel”, “Jumanji: The Next Level”, “Spider-Man: Far From Home” si “Star Wars: The Rise of Skywalker” concureaza pentru premiul de “Cel mai bun film”

Pe langa sectiunile dedicate showurilor tv sau artistilor din muzica, premiile au o parte axata si pe cinema. Titlul de “Cel mai bun film” este foarte ravnit, la fel si cel de “Cea mai buna actrita” sau “Cel mai bun actor”. Pe baza rolurilor lor din filmele indragite de catre copii, pentru “Cea mai buna actrita” cei mici pot vota intre Angelina Jolie, Brie Larson, Dove Cameron, Scarlett Johansoon, Taylor Swift si Zendaya, iar pentru “Cel mai bun actor” intre Chris Evans, Chris Hemsworth, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Tom Holland si Will Smith. Multe dintre aceste vedete sunt nominalizate si la premiul de “Superhero”.

Pentru categoriile internationale, copiii isi pot exprima optiunea pe site-ul http://www.kidschoiceawards.com/ .

Kids Choice Awards a aparut pentru ca, potrivit unui studiu, copiii isi doresc sa simta ca pot face o diferenta in lume

Prima editie a premiilor Nickelodeon s-a desfasurat in 1987, cu categorii destinate numai vedetelor si showurilor din America. Un an mai tarziu, evenimentul s-a extins si si-a schimbat numele in Kids Choice Awards, venind in fiecare an cu noi surprize.

Citește în continuare