Skip to content

Galerie foto. 60 de aparitii superbe la Governors Awards 2024. Angela Bassett si Mel Brooks au primit Oscaruri onorifice.

Colaj: Urban.ro

Imediat dupa Globurile de Aur, in Los Angeles au avut loc Governors Awards 2024, o ceremonie anuala gazduita de Academia Americana a Artelor si Stiintelor Filmului, organizatia care acorda celebrele premii Oscar.

Ajuns la a 14-a editie, evenimentul Governors Awards 2024 a acordat trei Oscaruri onorifice. Laureatii acestui an sunt actorii Angela Bassett si Mel Brooks si editorul Carol Littleton. 

Pe langa Oscaruri, a fost decernat premiul umanitar Jean Hersholt lui Michelle Satter de la Institutul Sundance. Ceremonia a avut loc marti seara, 9 ianuarie la  Ray Dolby Ballroom de la Ovation Hollywood.

Oscarurile onorifice — care presupun o statueta Oscar pentru fiecare laureat, aidoma celei decernate in cadrul galei anuale care premiaza cele mai bune filme ale anului — sunt o distinctie extraordinara oferita pentru realizarile din intreaga cariera a unui artist, pentru contributiile exceptionale aduse cinematografiei si pentru serviciile prestate pentru Academia Americana de Film.

La doua zile de la Globurile de Aur 2024 — aici gasiti lista castigatorilor si imagini cu aparitiile de pe covorul rosu —, majoritatea numelori mari din Hollywood care concureaza anul acesta pentru premiile Oscar s-au reunit la Governors Awards. Evenimentul le-a oferit o noua sansa de a intalni votantii la Oscar si de a-i convinge ca ei sunt cei care merita sa castige trofeele pentru actorie, regie, costume, scenariu sau sunet.

Hollyoowdul se afla zilele acestea in plin sezon al premiilor, au loc evenimente si gale dedicate filmelor aproape zilnic, atat in Los Angeles cat si in New York, toate acestea culminand cu gala Oscar care va avea loc pe 11 martie.

Printre favoritii la Oscar de anul acesta se numara Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Greta Lee, Rosamund Pike, Emma Stone si Barry Keoghan. Toti cei mentionati au fost prezenti la Governors Awards 2024, li s-a alaturat echipa filmului Barbie dar si zeci de alti artisti celebri in Hollywood pe care ii veti regasi in galeria foto de mai jos care prezinta cele mai elegante aparitii ale galei.

Citește în continuare