Skip to content

Graffiti 6, o trupa care iti va colora perspectivele! (artist nou)

  • envelope icon

Graffiti6 inseamna Jamie Scott, un chitarist, compozitor si vocalist Talentat (obsevati t-ul mare), si TommyD, un producator legendar cunoscut pentru colaborari memorabile alaturi de Jay-Z, Kanye West, Kylie, Janet Jackson si multi alti mai mari ai industriei. Tot TommyD a produs si piesa celor de la Right Said Fred, I\’m Too Sexy, ca sa intelegeti despre ce vorbim aici.

Cei doi artisti britanici au inceput proiectul Graffiti6 in anul 2008. In cateva luni, piesele lor erau deja difuzate la toate posturile de radio din UK si din toata Europa. Sa fiu sincer, nu se poate spune despr ecei doi ca sunt chiar la inceput, poate doar impreuna, deoarece Jamie a lansat deja doua albume in cadrul unor proiecte anterioare iar TommyD produce pe banda rulanta de ani buni. In orice caz, 2011 pare anul lor de la o posta :).

Graffiti6 si-au descris buchetul muzical de pop-rock, soul si funk ca un psychedelic Northern Soul Folk cu o consistenta foarte colorata si melodioasa. De aici si numele albumui de debut lansat in toamna anului trecut, Colours.

Cel mai nou single lansat de pe acest noul material este Stone In My Heart si a stat azi pe repeat!

Nu ma pot abtine sa nu pun si piesa lor de debut, Annie You Save Me

Si Stare Into The Sun ca tot vine weekendul 🙂

Graffiti6 vor canta pe 13 August la Summer Well. Iti plac? Te duci sa-i vezi la festival?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *