Skip to content

Gray Matters reprezinta Romania la Sziget Festival 2016

Formatia Gray Matters este castigatoarea competitiei Sziget Talent in Romania si va reprezenta anul acesta tara noastra la prestigiosul festival din capitala Ungariei.

Pe 18 mai 2016, in Club Control din Bucuresti, a avut loc finala celei de-a doua editii a Sziget Talent, ce i-a avut ca protagonisti pe Gray Matters, Palma Hills si pe The Rank & Fashion.

Acestea au fost cele trei trupe alese din cele 44 de trupe inscrise in competitie de catre juriul format din Raul Cojocaru (Revista Sunete), DJ Bully (Radio COOPerativa Urbana), Mihai Epure (mixtopia.ro) si Alin Pandaru (urban.ro).

Dupa concertele celor trei trupe, care au incercat prin acest mod sa-i convinga atat pe cei prezenti, cat si juriul ca merita sa cante la Sziget anul acesta, a urmat jurizarea in care au fost luate in calcul si voturile date de spectatori.

Doi dintre cei prezenti au plecat acasa si cu cate doua abonamente la Sziget Festival, pentru ca a fost organizata si o tombola cu premii.

Gray Matters se alatura asadar celor de la GOLAN, Franfare Ciocarlia si Satelites, celelalte nume romanesti pe care vom avea ocazia sa le vedem anul acesta la Sziget Festival.

In galeria foto de mai jos gasiti mai multe fotografii de la Sziget Talent 2016.

Sziget Festival are loc in perioada 10-17 august 2016 pe Insula Obuda din Budapesta, supranumita si Insula Libertatii. Printre numele anuntate anul acesta se numara Muse, Rihanna, Sia, Bring me the Horizon, David Guetta, Hardwell, Years & Years, Bastille si multi altii.


Sziget Talent este organizat in cadrul programului YOUROPEN de la Sziget Festival din Budapesta, de catre Sziget Romania in colaborare cu platforma de cultura alternativa COOPerativa Urbana.

Citește în continuare