Skip to content

Guess Who lanseaza „Probe Audio”

filmari-videoclip-grasu-xxl-prea-mult-fum-8

Pe 29 mai echipa noastra va fi prezenta la Hala de Muzica, la concertul de lansare a noului material discografic Guess Who – „Probe Audio„… pe langa faptul ca suntem parteneri media suntem si foarte mari fani! In special ai piesei „Tu” (cred ca am obsedat tot Twitterul cu ea). Am fost fana Anonim si de abia asteptam albumul solo Guess Who: e foarte tare, il am deja in 2 exemplare (cu tot cu autograf 😀 ) si a ajuns pe repeat la mine in masina (la concurenta cu al lui Maximilian, de care inca nu m-am plictisit, desi il tot ascult de anu’ trecut). Promit ca revin cu o recenzie. A lucrat la acest album timp de 3 ani impreuna cu cei de la Agresiv.

La lansare sunt invitati si Grasu XXL, Spike, Maxi, Griffo, Lucia; warm-up: Agresiv; after party: DJ Oldskull. Intrarea va fi 20 RON. In aceeasi seara Guess Who va lansa si linia sa de tricouri (vedeti mai multe detalii pe blogul sau oficial: blog.guess-who.ro sau in comunicatul de presa din a doua parte a acestui articol).

In continuare… va las cu o noua varianta a piesei „Tu„, realizata ieri in trafic impreuna cu Florin si Florin. Promit ca nu participam la Eurovision.

GuessWho – Probe Audio – Lansare 29 mai @ Hala de Muzica

Bucuresti, mai – GuessWhoProbe Audio – concert de lansare @Hala de Muzica, pe 29 mai, ora 22.00. Intrare: 20 RON. Invitati: Grasu XXL, Griffo, Lucia, Agresiv, Alex (percutie), Spike. Warm-up: Agresiv. After party: DJ Oldskull.

La Hala de Muzica se face lansare cu cantec! GuessWho impreuna cu invitatii sai promit sa duca lansarile hip-hop catre un nou concept odata cu lansarea Probe Audio: un concert – spectacol, intr-o locatie fresh (Hala de Muzica), cu o sonorizare impecabila si un merchandising pe masura – lansarea liniei de tricouri WHO, by GuessWho.

Va fi muzica buna, va fi spectacol, va fi un tobosar – Alex-, va fi hip-hop fresh cu GuessWho, Agresiv, Grasu XXL, Spike, Maxi, Griffo si Lucia. Vor fi tricouri si albume de vanzare si o conferinta de presa. Va fi si after party cu watti sa sara Hala in aer. Pe 29 mai se ridica standardul concertelor hip-hop!

Ironic, acid pana la deranj, incisiv si hotarat, GuessWho creaza dependenta. Contrazice vehement dar nu pe fata, „valorile” muzicale romanesti, iar hip-hopul sau nu este muzica de strada. Probe Audio este un mix de trairi, trairi lucrate 3 ani, compresate in 14 piese, concretizate intr-o lansare cu tam-tam (29 mai Hala de Muzica), vandute in 1500 de exemplare in 2 saptamani. Asta ar fi traducerea in cifre a lui „Probe Audio”, un album incomod pe care nu poti sa nu-l asculti.

Sau..”`Probe Audio` este primul meu album solo, prima incercare de a fi independent 100%, prima oara cand sunt independent… Pentru asta trebuia sa scot o calitate 100% fresh. `Probe Audio` inseamna 3 ani de probe de studio / texte / instrumentale / certuri / concerte / reusite / piedici. Am langa mine o echipa de oameni talentati: Agresiv si Grasu XXL, cu care m-am sfatuit, am conceput, am lucrat, am terminat. `Probe audio` este albumul de debut, startul, interviul, examenul meu pentru… ce va urma!” dupa cum isi descrie artistul primul material solo.

GuessWho a fost unul din copiii teribili ai generatiei hip-hop de sub aripa trupei Parazitii. Prima sa reprezentatie a avut loc acum 8 ani si de atunci colaborarile au curs, din ce in ce mai multe, de la an la an. Vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de mai vechii: PARAZITII, BITZA, GRASU XXL, MAXIMILIAN, lasandu-si amprenta vocala pe 12 albume.

In 2005 scoate primul material discografic, impreuna cu colegul sau din trupa Anonim, Dragos Zekko, sub egida trupei Parazitii si anume Anonim – Hai sa vorbim, album care a beneficiat si de difuzarea a doua clipuri foarte bine primite de public: Extrema Zilei si Inghetata.

Dupa Hai sa vorbim si multe alte colaborari, in 2006 se intoarce la mai vechii sai „mentori”, realizand impreuna cu Ombladon piesa si videoclipul Noapte Buna Bucuresti. Dupa succesul clipului, se orienteaza catre o cariera solo, concentrandu-se pe conceperea primului sau material discografic, albumul Probe Audio, disponibil pe www.guess-who.ro.

Fotograf: Cristina Chipurici, Credit poza: Monden.info .

Citește în continuare