Skip to content

Guess Who – Un anonim celebru (documentar)

Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta documentarul Un Anonim Celebru, film ce prezinta parcursul muzical solo de pana acum si anunta data de lansare a noului album Guess Who.

Documentarul prezinta toate momentele importante din cariera acestuia, incepand cu primul album solo, Probe Audio, lansat in 2009, pana la primele concerte, difuzari radio, sesiuni de studio si chiar impasuri. In acelasi timp, putem asculta si o noua piesa, „P.S.”, extrasa de pe noul album, interpretata live impreuna cu band-ul, pe final.

Filmul a fost realizat pe parcursul a doua luni de Ionut Marius (Good Stuff) cu materiale video din prezent, cat si cu momente filmate de-a lungul celor opt ani de cariera solo.

Dupa primele doua albume lansate, Guess Who va reveni marti, 16 mai, cu „Un Anonim Celebru”, un material de 14 piese, mixat si masterizat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL si Cristi Dobrica, incluzand productii de la likeminded, DJ Khalil, Mitza, Phane si MefX. Incepand din 2009, de cand a lansat albumul „Probe Audio”, Guess Who a devenit unul dintre cei mai ascultati artisti romani cu zeci de milioane de play-uri in mediul online.

 Pregatiti de un nou album Guess Who?

Citește în continuare