Skip to content

Halle Berry va juca in “Moonfall”, un SF de la regizorul “Independence Day” si “The Day After Tomorrow”

Dupa ce actorul Josh Gad a fost cooptat in echipa “Moonfall”, producatorii au anuntat ca rolul principal feminin va fi interpretat de Halle Berry

Pelicula sci-fi despre un pericol iminent care ameninta lumea va fi regizata de Roland Emmerich, cel care a ajutat si la scrierea scenariului. Emmerich este recunoscut pentru filmele sale despre distrugerea Pamantului; a mai regizat si “Independence Day” si “The Day After Tomorrow”.

Josh Gad va juca rolul unui geniu excentric care descopera ca luna a fost scoasa de pe orbita si ameninta Pamantul, iar Halle Berry va fi astronautul trimis de NASA pentru a rezolva aceasta problema

Luna este scoasa de pe orbita de o forta necunoscuta, viata asa cum o stim este in pericol si, cu doar cateva saptamani inainte de impactul dintre Luna si Pamant, o echipa din care fac parte Gad si Berry va pleca intr-o misiune de salvare. Precedenta misiune in care fusese trimisa Berry poate detine cheia rezolvarii acestei situatii de criza.

Rolul din “Moonfall” este unul dintre putinele acceptate de Halle Berry in ultimii ani

Actrita premiata cu Oscar a avut destul de putine aparitii in ultimii ani. In 2017 a aparut in “Kingsman: The Golden Circle”, iar in 2019 i-a fost partenera lui Keanu Reeves in “John Wick 3: Paravellum”. Anul trecut, Berry s-a lansat si ca regizor, dupa ce a lucrat la “Bruised”, filmul in care interpreteaza rolul unei luptatoare MMA. Filmarile s-au incheiat in decembrie 2019, iar pelicula este acum in post productie.

Halle Berry a descris regia ca pe “un vis devenit realitate”

Pentru “Bruised”, Berry a lucrat cu acelasi producator, Basil Iwanyk, si aceeasi echipa de coregrafi din franciza John Wick. Alaturi de actrita, in rolurile principale mai apar si Shamier Anderson, Adan Canto si Sheila Atim.

Citește în continuare