Skip to content

A aparut o harta a lumii care mentioneaza preferintele popoarelor pentru super eroi. Romanii il prefera pe Spider-Man

In urma unui studiu facut de distribuitorul de jocuri video Game si citat de publicatia Mental Floss, acestia au facut o harta a lumii care mentioneaza preferintele popoarelor pentru super-eroi. Analiza a fost facuta de distribuitorul de jocuri video prin analiza datelor lunare privind volumul cautarilor Google pentru a afla care supererou domina activitatea motorului de cautare in zeci de tari din intreaga lume.

Conform studiului, in 57 dintre state – aproape 49% din toate tarile incluse in studiu – Spider-Man este super-eroul preferat, romanii avand aceiasi preferinta. Al doilea si al treilea personaj cel mai popular provine din universul DC Comics: Wonder Woman a fost cea mai cautata supereroina din 15 tari, din Egipt pana in Anglia si nu numai, in timp ce oamenii din Thailanda, Venezuela si alte noua tari il prefera pe Batman mai presus de toti ceilalti.

Si noile productii de la Hollywood au influentat aceasta harta. Filmul “Wonder Woman: 1984” a aparut acum cateva luni, iar Batman a fost subiectul mai multor stiri.

Filmul WONDER WOMAN 1984 este pe HBO GO, incepand cu 1 aprilie. Regizat de Patty Jenkins si cu Gal Gadot in rolul principal, actiunea din Wonder Woman 1984 se petrece in anii ’80, cand Wonder Woman se pregateste pentru urmatoarea ei aventura si vrea sa-si implineasca un vis, dar inainte trebuie sa aiba de-a face cu Max Lord si Cheetah.

Acest nou capitol din poveste o gaseste pe Diana Prince traind linistita printre muritori in perioada vibranta si colorata a anilor ‘80 — o era a excesului, in care lumea incearca sa aiba tot ce-si doreste. Desi isi stapaneste deplin puterile, ea nu vrea sa iasa in evidenta, este curator de artefacte antice si isi face datoria de erou incognito.

Michael Keaton s-a intors in rolul lui Batman, in ultimul film din serie, “The Flash”. Filmarile au inceput deja la Londra. Prima apartie a lui Michael Keaton in seria Batman a fost in filmul “The Caped Crusader”, din 1989, in regia lui Tim Burton.

A urmat apoi filmul “Batman Returns”, din 1992, tot cu Michael Keaton, dar la urmatorul film din serie, actorul a renuntat la rolul lui Batman, dupa ce Tim Burton a fost inlocuit cu Joel Schumacher.

Acum, pentru “The Flash”, coloana sonora va fi semnata de Benjamin Wallfisch. Acesta a mai lucrat pentru filmele “The Invisible Man” si “Mortal Kombat”, acesta din urma urmeaza a fi lansat.

“The Flash” este bazat pe seria de benzi desenate din 2011 “Flashpoint”. In cadrul acestora, personajul The Flash calatoreste inapoi in timp pentru a-si salva mama din mainile lui Reverse-Flash. Facand acest lucru, The Flash creeaza, fara sa stie, un univers paralel, in care il intalneste pe protectorul sau, Batman.

Si varianta in care Robert Pattison il joaca pe Bruce Wayne si-a terminat filmarile la “The Batman”, iar pelicula va fi lansata in martie 2022.

Supereroul Batman este interpretat de Robert Pattinson. Acesta s-a pregatit pentru secventele de actiune ale personajului lucrand cu sportivul Rigan Machado din Brazilia, detinator al centurii neagre la Jiu-Jitsu, care a lucrat in trecut cu Vin Diesel, Ashton Kutcher si Charlie Hunnam.

„The Batman” este regizat de Matt Reeves („Dawn of the Planet of the Apes”), care a scris scenariul impreuna cu Mattson Tomlin, si ii are in distributie si pe Zoë Kravitz (Catwoman), Paul Dano (Riddler), Jeffrey Wright (James Gordon), John Turturro (Carmine Falcone), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) si Colin Farrell (Pinguin).

De asemenea, doua continuari foarte asteptate ale Spider-Man sunt in lucru: Spider-Man: No Way Home, cu Tom Holland in rol principal, si continuarea fara titlu a filmului animat din 2018 Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Citește în continuare