Skip to content

Lantul hotelier Hilton din Marea Britanie ofera pachete de cina de Craciun pentru catei. Meniul cuprinde si desert, o budinca din piept de vita gatita lent, acoperita cu sos alb, dar si o bautura non alcoolica

Lantul hotelier Hilton a creat o oferta speciala pentru patrupezi, cu trei feluri de mancare, pentru a celebra Craciunul, ‘Ulti-Mutt Christmas’ Dog Menu.

Optiunile festive includ friptura de curcan si friptura infuzata cu ierburi. Meniul cuprinde si desert, o budinca din piept de vita gatita lent, acoperita cu sos alb. De asemenea, exista si un treat pe baza de lichid, denumit Single Mutt Whisk(er)y, un triplu distilat non-alcoolic pe baza de lucerna, gingko, brusture si gheara diavolului. Meniul a fost special creat cu cei de la DogFriendly, experti in nutritie veterinara, iar masa este cat se poate de sanatoasa pentru catei.

In prezent, 29 de hoteluri din reteaua Hilton din Marea Britanie si Irlanda accepta animale de companie. Oferta mesei de Craciun este valabila la oricare dintre aceste hoteluri, in perioada 3-31 decembrie, iar toate detaliile sunt disponibile aici. Masa festiva este disponibila doar pentru cei care rezerva inclusiv camera la hotel in perioada mai sus mentionata.

Dupa aproape doi ani de restrictii sociale, conform unui studiu facut de Hilton, 36% dintre proprietarii de caini din Marea Britanie sustin ca patrupedul lor a fost cel mai bun prieten pe tot parcursul pandemiei si 20% dintre respondenti cauta in mod special experiente prietenoase cu cainii.

Studiul a evidentiat si faptul ca 17% dintre posesorii de caini fac doar planuri sociale la care si-ar putea aduce cainele si refuza invitatiile carora le-ar fi spus anterior da, cum ar fi vacantele si evenimente sociale, pentru a ramane cu cainele lor, daca acesta nu poate participa la eveniment.

Anul acesta, mai multi oameni au fost interesati sa calatoreasca cu animalele lor de companie, dupa cum a raportat publicatia Insider.

Potrivit studiului Next Vacay, cererea de companii aeriene care accepta animale de companie a crescut cu 950% in ultimul an, iar companii aeriene precum Alaska Airlines si JetBlue sunt unele dintre cele mai bune opțiuni.

Potrivit studiului, Alaska Airlines are taxe mici si politici flexibile pentru zborul cu animale de companie, permitand caini, pisici, iepuri si pasari vii de uz in cabina pasagerilor.

De asemenea, JetBlue are un program gratuit numit JetPaws care ofera proprietarilor de animale de companie sfaturi despre calatoriile cu animale, iar pasagerii care calatoresc cu animale de companie pot caștiga 300 de puncte JetBlue la fiecare zbor.

Citește în continuare