Skip to content

HOT: Charlize Theron si Michael Fassbender

Cred ca niciodata nu ne-a fost dat sa o vedem pe Charlize Theron atat de senzuala si sexuala intr-un mod explicit. Si ne fascineaza ca, desi pozitia si mimica sunt foarte expresive, Charlize Theron reuseste sa nu fie vulgara nici macar pentru o secunda. 

Mare calitate, mare caracter 🙂 Faimoasa revista de moda W Magazine i-a luat pe Charlize Theron si Michael Fassbender – cei doi protagonisti ai filmului Prometheus si i-a pus sa joace un joc destul de kinky, unde moda intalneste in mod vadit erotismul. 
Apropo de acest aspect al nuditatii, intrebata daca prefera sa joace o scena de sex sau una in care moare, Charlize a spus: Depinde cu cine faci scena de sex. Nu imi este rusine sa ma dezbrac. Stiu ca suna foarte slutty, dar ceea ce vreau sa zic este ca sunt confortabila cu corpul meu si intotdeuna am fost norocoasa sa lucrezi cu oameni cu care sa ma simt relaxata.

Pana una alta, pictorialul alaturi de Michael Fassbender este WOW – spatiu industrial, accente metalice si multa piele, pozitii explicite. Ne bucura deschiderea actritei sud africane si ne fascineaza fotografiile noului cuplu. 

Cum vi se pare pictorialul, cum vi se pare Charlize? 

Citește în continuare