Skip to content

Un hotel din Aruba (Caraibe) ofera un job de vis: cauta un specialist social media caruia sa ii plateasca zborul, cazarea, masa si o masina pentru o luna de zile

Situata in Marea Caraibelor, Aruba face parte din Regatul Tarilor de Jos si ofera un adevarat paradis tropical: plaje cu nisip alb stralucitor, ape cristaline, pesti colorati si peisaje spectaculoase.

Case sunt pastelate tipic olandez si vor creea senzatia ca vizitezi varianta tropicala a Amsterdamului. Limba oficiala in Aruba este olandeza, iar localnicii vorbesc “papamiento” (o combinatie a limbilor olandeza, spaniola, portugheza si engleza), dar se vorbeste engleza si spaniola.

Aruba este impartita in doua zone: coasta de nord-est este de-a lungul Oceanului Atlantic si este stancoasa, cu vegetatie de desert. Zona de sud-vest a insulei este cea cu faimoasele plaje arubiene, cu nisip alb si fin, unde apa oceanului este calma si are o culoare turcoaz.

In acest paradis din Caraibe, un hotel cauta un „rezident in retelele sociale” – cu zboruri, cazare, mese si inchiriere de masina incluse. Oferta vine din partea Boardwalk Hotel Aruba, care se afla in zona statiunii Palm Beach a insulei. Boardwalk cauta un „rezident al retelelor sociale”, caruia i se va plati o indemnizatie lunara.

Boardwalk este un hotel de tip boutique administrat de o familie, situat in mijlocul unei foste plantatii de cocos, la cativa pasi de Palm Beach Aruba, cu o istorie bogata care dateaza de la sfarsitul anilor 1800.

Candidatul va putea experimenta cele mai bune locuri pe care le ofera Aruba si Boardwalk, documentand totul pe retelele sociale. Potrivit anuntului de loc de munca, rezidentul ideal al hotelului in retelele sociale va trebui sa fie pasionat de palmieri si sa faca fotografii si videoclipuri. De asemenea, acesta va incerca fiecare dintre casele hotelului – care au design diferit, degustare  de mancare si cocktailurile oferite in zona .

Hotelul Boardwalk ofera turistilor 46 de casitas tip boutique, gradinile luxuriante cu flori, palmierii idilici, doua piscine si propria plaja. Locul de munca este temporar, pentru o luna, dar daca lucrurile merg bine, se poate extinde rezidenta. Puteti aplica pana pe 30 martie 2022, aici.

Citește în continuare