Skip to content

Ioana Anuta – R.I.P. [email protected] Urban Studio

Astazi avem un nou episod Urban Studio cu Ioana Anuta, inregistrat la Fonogram Records. Finalista de la X Factor ne canta o piesa care ii place foarte mult – R.I.P, cea care i-a marcat debutul in muzica britanicei Rita Ora.

Ioana Anuta, pe numele de scena Jo, a facut un mash-up intre originalul cantat de Nneka – Heartbeat si RIP, piesa lansata de Rita Ora, care foloseste un sample din acel track. Ce a iesit vedeti mai departe.

In primul episod Urban Studio in care a cantat Ioana Anuta am povestit putin si despre directia ei muzicala si faptul ca acum isi cauta stilul. Mai multe detalii si un cover dupa Down on My Knees gasiti aici. Filmarile au avut loc la Fonogram Records, studioul de unde au iesit in ultima vreme numai piese bune, cel mai recent fiind single-ul lui Ellie White cu Viky Red, Vanzator de lumina.

Ioana Anuta s-a lansat prin intermediul concursului X Factor, iar dupa ce a pierdut in fata lui Tudor Turcu, s-a ocupat in continuare de muzica. A lansat doua piese solo C\’mon si Inapoi, si a colaborat inclusicu Ovi pentru trackul sau Nimeni.

Cum vi se pare coverul ei dupa R.I.P?

Citește în continuare