Skip to content

Evolutie, inovatie, momente impreuna – IQOS promite o experienta revolutionara la TIFF

Maine incepe Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), ocazie cu care IQOS isi invita publicul la un eveniment surprinzator pe 15 iunie 2023, la Muzeul de Arta din Cluj.

Entuziasmul asteptarii, emotia anticiparii, surpriza dezvaluirii, energia avanpremierei. Aceasta este experienta pe care o promite IQOS anul acesta, la TIFF.

Partener al festivalului pentru al saselea an consecutiv, IQOS construieste o experienta autentica, ce reflecta momentul cel mai asteptat, de obicei, de toti cinefilii: avanpremiera. Iar pana la marea dezvaluire a noului produs IQOS, participantii sunt asteptati sa urmareasca mesajele scrise pe panoul special instalat la Muzeul de Arta si sa se bucure de surprizele in avanpremiera armonizate perfect cu publicul si atmosfera unui festival de film.

Cei care nu pot ajunge la festival sunt invitati sa urmareasca atmosfera de la TIFF pe conturile de social media IQOS Romania, unde energia avanpremierei va fi transmisa in fiecare zi de festival.

Si pentru ca asteptarile sunt create pentru a fi depasite, in  seara de 15 iunie, cele mai in voga nume din lumea muzicii underground, Silent Strike, Lucia si Muse Quartet, vor urca pe scena impreuna, intr-un concert special dedicat comunitatii IQOS de la festival.

In istoria celor sase ani de parteneriat, IQOS a pregatit pentru fiecare editie TIFF momente revolutionare, pentru a-si arata sustinerea fata de industria cinematografica din Romania si pentru noua generatie de artisti romani. In editiile trecute, brandul si-a lasat amprenta la Cluj printr-o serie de activari creative: scenariul de film comun scris la editia de anul trecut, muralele de la Casa TIFF in colaborare cu artistul Obie Platon, dar si marele after party organizat la The Villa, unde anul trecut s-a petrecut pana in zori.

Anul acesta, IQOS promite sa depaseasca asteptarile si ramane fidel misiunii sale de a-si atrage publicul spre experiente colective care stimuleaza creativitatea si ii hranesc nevoia constanta de reinventare. O comunitate diversa, creativa si pasionata de povesti, in care eroii principali sunt toti cei pasionati de arta si preocupati de rescrierea unui viitor fara fum.

•    IQOS nu este lipsit de riscuri. Elibereaza nicotina, care provoaca dependenta. IQOS este destinat adultilor care altfel ar continua sa fumeze sau sa foloseasca produse cu nicotina.

•    Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) este organizat de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc si Asociatia pentru Festivalul de Film Transilvania. In 2011, TIFF a fost acreditat de Federatia Internationala a Asociatiilor Producatorilor de Film (FIAPF).

Citește în continuare