Skip to content

Irina Rimes concerteaza in Hard Rock Café joi, 27 februarie

Irina Rimes revine joi, 27 februarie 2020, incepand cu ora 21:30 pe scena Hard Rock Café, acolo unde va interpreta piese mai vechi sau mai noi, cum ar fi “Visele”, “Bolnavi Amandoi”, “Cosmos”, “Nu stii tu sa fii barbat”, “In palme” sau “Nicaieri”.

Biletele au pretul de 64 lei (fara loc, in fata scenei, in picioare) sau 114 lei (loc la masa, in sala) si pot fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro.

Irina Rimes a devenit cunoscuta inca de la debutul in Romania, in 2016, atunci cand single-ul “Visele” a avut un mare succes

A urmat prima trilogie din industria muzicala romaneasca, #Iubirisecrete, cu 3 piese de dragoste (“Iubirea noastra muta”, “Da ce tu” si “Haina ta”), dar si colaborari cu artisti precum The Motans, DJ Sava, Vunk sau Guess Who. Irina Rimes este si o compozitoare si textiera talentata, de-a lungul timpului ea compunand pentru Andra, Antonia, Inna, Raluka sau Alina Eremia.

Artista a lansat pana acum 2 albume, “Despre el” (2017) si “Cosmos” (2018)

“Despre el” include 10 piese scrise de Irina si inspirate din experientele sale, iar cartea-album “Cosmos” a avut parte de o lansare speciala, in cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Opereta “Ion Dacian”.

Irina Rimes a fost inclusa in 2019 de catre revista Forbes Romania in topul celor mai de succes tineri din generatia “sub 30 de ani”.  In copilarie visa sa devina o mare pianista

Pentru asta nu a fost suficient de motivata, insa a ramas in aceeasi zona artistica. Pe langa muzica si compozitie, Irinei i-ar fi placut sa cante la 3 instrumente, sa aiba auz absolut, iar daca cineva, vreodata, ar scrie o carte despre ea i-ar placea ca aceasta sa aiba coperta alba si sa se numeasca “Copil”.

Citește în continuare