Skip to content

Jamie Oliver deschide un nou restaurant in Theatre Royal Drury Lane. Restaurantul va marca revenirea ca antreprenor in horeca dupa ce imperiul sau alimentar s-a prabusit in 2019

Suisurile si coborasurile imperiului de restaurante al lui Jamie Oliver sunt greu de urmarit cu adevarat – la un moment dat, diferitele sale francize pareau sa reprezinte 50% din toate restaurantele din Marea Britanie, dar grupul sau de restaurante s-a prabusit in 2019.

Acum, insa, Jamie s-a intors si a anuntat ca intentioneaza sa deschida un nou restaurant in emblematicul Theatre Royal Drury Lane spre sfarsitul anului. Venerabila cladire – care dateaza din 1812, desi pe locul respectiv a existat un teatru inca din 1674 – a fost recent supusa unei transformari care a adaugat o multitudine de optiuni de baruri si de locuri pentru luat masa sub titlul generic The Lane. Noul restaurant al lui Oliver, care inca nu are un  nume, va fi partea finala a renovarii de 60 de milioane de lire sterline si va fi specializat in mancaruri de sezon, iar va lucre cu furnizori locali descoperiti in intreaga sa cariera de 30 de ani.

Anuntand noul restaurant, Jamie Oliver a declarat „Pierderea restaurantelor mele a fost unul dintre cele mai grele momente din viata mea. Dar a fi o parte pozitiva a industriei restaurantelor este foarte aproape de inima mea. Noul restaurant va fi despre celebrarea scenei culinare bogate si diverse din Marea Britanie in ceea ce sper ca va deveni un restaurant iconic, de incredere, intr-un loc foarte special. Aceasta oportunitate inseamna cu adevarat totul pentru mine”.

In perioada in care nu a mai avut restaurante Jamie Oliver a continuat sa fie activ pe conturile sale de social media prezentand multe retete, uneori alaturi de fiul sau cel mare, si a scos pe piata mai multe carti de bucate.

Citește în continuare