Skip to content

Jennifer Coolidge (The White Lotus), Brian Cox (Succession) si Dustin Hoffman (Rain Man) vor juca intr-o comedie politista. Proiectul a fost anuntat la Cannes, filmarile incep in septembrie.

In piata de proiecte care sunt anuntate pentru finantari in timpul Festivalului de film de la Cannes a fost numit un film care deja face valuri, cu o distributie impresionanta: Jennifer Coolidge (The White Lotus), castigatoare a unui premiu Emmy, Brian Cox (Succession), Dustin Hoffman (Rain Man), castigator al unui premiu Oscar, si Gabrielle Union (The Inspection), castigatoare a unui premiu BET.

Toti  vor juca in comedia politista Riff Raff care se concentreaza pe viata obisnuita a unui fost infractor care este data peste cap atunci cand vechea sa familie apare pentru o reglare de conturi mult asteptata. Filmarile sunt programate pentru luna septembrie.

Coolidge si Cox vin dupa momente importante in cariera pentru The White Lotus si, respectiv, Succession. Actrita din Truth Be Told si Bring It On, Union va putea fi vazuta în filmul Netflix The Perfect Find, în timp ce legenda ecranului Hoffman a terminat recent filmul Megalopolis al lui Francis Ford Coppola, dar si Kung Fu Panda 4.

Dito Montiel (A Guide to Recognizing Your Saints) este regizorul proiectului, bazat pe un scenariu de John Pollono.

Filmul se anunta o comedie ingenioasa si amuzanta cu distributia perfecta care va da viata acestor personaje colorate.

Printre producatori se numara Brian Cox, Mathew Lesher si Jennifer Coolidge.

Citește în continuare