Skip to content

Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si Ana Ularu in SERENA (primul trailer)

A aparut, in sfarsit, trailerul dramei SERENA ce ii are ca protagonisti pe Jennifer Lawrence, Bradley Cooper si romanca Ana Ularu. Sa-l vedem:

Drama SERENA este o ecranizare dupa un roman cu acelasi nume scris de Ron Rash de a carei regie s-a ocupat daneza Susanne Bier, cea care a castigat un Oscar pentru cel mai bun film strain cu pelicula Haevnen/In a better world.

Actiunea din Serena se petrece in anul 1929,  la inceputul marii crize economice din perioada interbelica, intr-o zona muntoasa din Carolina de Nord, si ii are ca protagonisti pe sotii Pemberton (Bradley Cooper, Jennifer Lawrence) care tocmai pun bazele unui imperiu al cherestelei. Serena (Jennifer Lawrence) este o femeie puternica si ambitioasa care se descurca in salbaticie la fel de bine ca si un barbat dar care e distrusa de vestea ca nu poate avea copii. De aici pornesc o multime de tradari si gelozii care duc filmul intr-o zona dramatica si care o introduc in peisaj pe Ana Ularu, in rolul amantei lui Bradley Cooper:

Trailer Serena

Distributia este formata din Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu, Toby Jones, Rhys Ifans si Sam Reid. Serena va avea premiera pe 24 octombrie si este unul din filmele must-see ale acestei toamne.

Citește în continuare