Skip to content

Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias si Patricia Kaas, invitati de onoare la o nunta din Moscova

  • envelope icon

Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias si Patricia Kaas, vedete care nu mai au nevoie de nicio prezentare, au fost invitati de onoare la o nunta cu staif desfasurata la Moscova, acolo unde au luat parte nu doar la petrecere, ca simpli meseni, ci s-au si ocupat de partea de entertainment a serii.


Cele trei staruri au fost invitate de tatal mirelui, miliardarul kazah Mikhael Gutseriev, care si-a dorit ca fiul sau, Said Gutseriev, in varsta de 28 de ani, sa aiba parte de o nunta ca in povesti alaturi de aleasa lui, Khadija Uzhakhovs, in varsta de 20 de ani. Acesta a fost motivul pentru care nu numai ca i-a strans laolalta pe cei patru, dar a si scos din buzunar zeci de milioane de dolari pentru petrecere. Numai onorariul lui Jennifer se spune ca a fost 1 milion de dolari, in timp ce rochia de mireasa a Khadijei, semnata de Elie Saab, a costat aproximativ la fel de mult ca prestatia vedetei americane.


Petrecerea a avut loc la o faimoasa sala de nunti din Moscova, iar printre starurile invitate sa sustina recitaluri s-au numarat si cateva vedete locale.
 

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *