Skip to content

Jeremy Renner si Gemma Arterton sunt Hansel si Gretel (prima imagine)

E clar, povestile nu mai sunt ce-au fost! Se pare ca e nevoie de mult mai mult pentru a starni interesul unui spectator.
Asa ca luam personajele unei povesti clasice, ii inarmam, ii invatam ultimele tehnici de lupta si ii punem sa lupte impotriva Raului.

Deci, daca  Alba ca zapada poarta armura si ia lectii de lupta de la vanator, mi se pare normal ca Hansel si Gretel sa puna mana pe arme si sa omoare cateva vrajitoare.
Iar daca ne uitam la prima imagine cu Jeremy Renner (Hansel) si Gemma Arterton (Gretel) am zice ca vrajitoarea cea rea din casuta de turta dulce are toate sansele sa fie transformata in victima.

Povestea din Hansel and Gretel: Witch Hunters suna cam asa: Hansel si Gretel au crescut, dar au ramas profund marcati de ce le-a facut vrajioatea cea rea in copilarie asa ca au un singur tel: sa vaneze toate vrajitoarele din zona. Si dupa cum sunt imbracati si inarmati, par ca isi iau treaba in serios.
Filmul este regizat de norvegianul Tommy Wirkola, cel care ne-a adus zombie nazisti in Dead snow, deci sunt sanse mari sa avem de-a face cu o comedie horror.

Alaturi de Jeremy Renner si Gemma Arterton mai apar si Peter Stormare, Zoe Bell, Thomas Mann si Famke Janssen.
Presimt ca pana la sfaritul anului vom avea si-un trailer.

Este basmul meu preferat si sper sa nu il strice de tot.:)
Filmul va avea premiera pe 2 martie 2012, mai exact cu o saptamana inainte premiera unei alte ecranizare a unui basm celebru- Mirror, mirror.
Ce parere aveti?
 

Citește în continuare