Skip to content

Jerry Seinfeld revine pe ecrane cu un film despre dulciurile pop-tarts, care va fi disponibil pe Netflix. Filmul se bazeaza pe unul dintre cele mai populare numere ale sale de stand-up comedy, unde descrie momentul in care a descoperit Pop-Tarts

Dulciurile de tip pop-tarts vor fi in centrul atentiei o data ce noul film cu Jerry Seinfeld va aparea pe micile ecrane. Filmarile vor avea loc in California, fiind si statul care le-a acordat creditul financiar pentru inceperea productiei.

Comediantul, actorul si gazda de emisiuni TV regizeaza, joaca, si contribuie la „Unfrosted”, un film care se concentreaza pe originile Pop-Tarts, gustarea emblematica americana. Aceste pop-tarts sunt o inventie a brandurilor de dulciuri prin care au gandit ca traditionala paine prajita cu dulceata sau unt de arahide sa fie gata preparata si sa nu mai fie nevoie sa te ocupi de tot procesul.

Desi nu sunt prea multe informatii disponibile despre acest nou film, Seinfeld a spus ca se bazeaza pe unul dintre cele mai populare numere ale sale de stand-up comedy, unde descrie momentul in care a descoperit Pop-Tarts cand era copil. Publicatia Deadline mentioneaza ca filmarile sunt programate sa inceapa in luna mai, insa nu exista nicio data stabilita pentru lansare in acest moment.

Seinfeld glumeste despre importanta patiseriei si despre prima sa intalnire cu acest desert, subiectul principal al filmului:

De anul trecut, toate cele 180 episoade ale indragitului serial Seinfeld se pot vedea si pe Netflix.

Conform informatiilor aparute in presa, Netflix a platit 500 de milioane de dolari pe drepturile de autor al Seinfeld. Netflix a achizitionat drepturile pentru Seinfeld in 2019 intr-o acord pe cinci ani cu Sony Pictures Television. Serialul a fost detinut de platforma de streaming Hulu, pana in iunie 2021, cand a disparut complet de pe orice platforma online.

Creat de Larry David si Jerry Seinfeld, serialul Seinfeld este unul dintre cele mai populare sitcomuri americane.

Jerry Seinfeld joaca rolul unui comediant, care are 3 prieteni apropiati, George (Jason Alexander), un individ complexat si adesea mincinos, vecinul excentric, Kramer (Michael Richards) si fosta sa prietena, Elaine (Julia Louis-Dreyfus). Serialul urmareste patru prieteni inNew York in timp ce se lamenteazade viata lor, relatiileromantice si situatii diverse, ca lupta pentru locuri de parcare.

Conform informatiilor care au aparut in presa, cand ultimul episod al serialului a fost transmis, pe 14 mai 1998, acesta a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori. Productia a castigat 10 premii Emmy in perioada in care a fost difuzat. 

Citește în continuare