Skip to content

Ducesa de Cornwall s-a intâlnit cu actrita Emerald Fennell, care o interpreteaza in serialul The Crown. Actrita a fost invitata la un eveniment organizat la Clarence House pentru a sarbatori Ziua Internationala a Femeii.

Ducesa de Cornwall, Camilla a gazduit marti o receptie la Clarence House pentru a marca Ziua Internationala a Drepturilor Femeii. Printre numerosii sai invitati s-a numarat si Emerald Fennell, actrita care a interpretat-o in sezonul 4 The Crown

Desi au existat multe discutii despre ce ar putea crede Familia Regala despre serialul Netflix, Ducesa de Cornwall  a fost incântata sa isi vada sosia de la televizor. Fennell a spus ca a fost „absolut incântator” sa o intâlneasca pe ducesa la evenimentul cu femei de frunte din domeniul artelor, politicii si afacerilor.

„Am fost stresata ca as putea fi aruncata in turn, dar a fost bine. Ducesa de Cornwall se afla in lumina reflectoarelor de mult timp si intotdeauna a rezistat in fata momentelor grele cu multa gratie si buna dispozitie”, a marturist actrita in varta de 36 de ani jurnalistilor care au asteptat-o la iesirea de la receptie.

Conform presei britanice Ducesa de Cornwall a declarat cu umor si diplomatie in timpul ceremoniei despre intalnirea cu sosia sa din serial: „Este linistitor sa stiu ca as putea sa cad de pe pervaz in orice moment pentru ca alter ego-ul meu fictiv este acolo pentru a prelua stafeta.

Emerald Fennell a fost una dintre multele „femei exceptionale care deschid calea pentru ca altele sa le calce pe urme” pe care Camilla le-a invitat la ea acasa de Ziua Internationala a Drepturilor Femeii.

 Pe contul de Instagram pe care il imparte cu sotul ei, printul de Wales, Ducesa de Cornwall a postat o imagine cu invitatele sale si a scris „Mai sunt inca multe progrese de facut – pe traiectoria actuala, ne va lua peste 135 de ani pentru a elimina decalajul dintre femei si barbati in lume – dar sa luam un moment pentru a le multumi femeilor si barbatilor care, timp de decenii, au luptat din greu pentru dreptate si egalitate.

In continuare, aceasta a precizat ca receptia a facut parte din Festivalul „Femeile lumii”, „un eveniment anual care celebreaza femeile si fetele si examineaza barierele care le impiedica sa-si atinga potentialul”, eveniment pe care il prezideaza anual.

Citește în continuare